EuropaTEHNOLOGIE

Noul videoclip viral despre implanturile cu microcip

Eforturile de a implanta microcipuri la oameni atrag din nou atenția și critici în această săptămână. Un videoclip care evidențiază eforturile unei companii suedeze de implantare a cipurilor a devenit viral la sfârșitul săptămânii trecute.

Videoclipul postat de South China Morning Post arată așa-numita comoditate de a avea pașaportul de vaccinare COVID al unei persoane încărcat pe un microcip de dimensiunea unui bob de orez, care este apoi implantat în brațul sau mâna unei persoane între degetul mare și arătător. CBN informează că implanturile cu cip sunt promovate de Epicenter, o companie din Stockholm.

Cipul folosește tehnologia Near Field Communications (NFC), la fel ca în cazul cardurilor de credit contactless. Datele pot fi citite de orice smartphone cu aceeași tehnologie.

După cum a raportat CBN News la începutul acestei luni, Suedia a adoptat noi reguli prin care impun persoanelor să dețină un pașaport de vaccinare la toate evenimentele cu mai mult de 100 de persoane. Drept urmare, câțiva cetățeni suedezi au optat pentru a-și implanta microcipuri cu pașapoartele de vaccin în mâinile lor.

Comentând informația, politicianul american Lauren Boebert, a scris: „Vă amintiți când asta era considerată o conspirație?”

Citește și:  Robotul Optimus, va putea lucra în casă și va întreține relații SEXUALE
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close