Noul sistem de identificare cu ajutorul buletinelor electronice a fost aprobat in Germania – Europa News
EuropaGermania

Noul sistem de identificare cu ajutorul buletinelor electronice a fost aprobat in Germania

În Germania a fost aprobat un nou sistem de identificare cu ajutorul buletinelor electronice. Oamenii vor putea să aiba buletinul înregistrat pe telefonul mobil, dar singura condiţie e ca smartphone-ul să fie un Samsung, potrivit mediafax.

Populaţia Germaniei renunţă la actul de identitate. Cei de la Samsung au anunţat un parteneriat cu Guvernul Federal pentru dezvoltarea unui act de identitate virtual. Astfel, cetăţenii vor putea să aibă în permanenţă actul de identitate în buzunar.

Telefoanele companiei din Coreea de Sud au un cip de securitate care permite păstrarea documentelor pe telefon, separat de restul documentelor.

Astfel, acestea sunt în siguranţă chiar şi în cazul unui atac al unui hacker.

Momentan, doar germanii care au un telefon Samsung din seria Galaxy S20 vor putea să folosească aplicaţia unde să aibă înregistrat actul de identitate virtual.

În Estonia, acest sistem este implementat de mai mulţi ani.

Oamenii care trăiesc în Estonia nu trebuie să aibă la ei un carnet de şofer fizic sau vreun card de sănătate. Toate informaţiile sunt conectate la codul personal unic. Ca rezultat, nu trebuie să te cari cu 20 de carduri diferite în portofel tot timpul.

Citește și:  Poliția din Hanovra a oprit un protest anti-Israel
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close