Romania

Nouă ipoteză în cazul lui Sebi, băiatul de 7 ani, dispărut după ce a fost trimis la muncă de părinți. Decizia autorităților

Autoritățile nu au reușit să-l găsească pe Sebi, băiatul de 7 ani dispărut la Arad, nici după trei zile de căutări, astfel că au luat o nouă decizie. 

După ce a fost căutat cu toate forțele posibile în zona unde a fost dat dispărut, pe toate câmpurile și pădurile din împrejurimi, autoritățile nu au reușit să-l găsească pe Sebi.

Astfel, începând de astăzi, a fost luată decizia ca băiatul să fie căutat și pe canalele din zonă, astfel că au fost aduse bărci.

Sebi era îmbrăcat sumar în momentul în care a dispărut, astfel că șansele ca el să reziste de unul singur în pădure timp de trei zile sunt minime.

Primarul localității spune că un proprietar de stână din zonă l-a luat pe băiat și pe frații săi la muncă, în saivanul pe care îl deține. Acesta i-ar fi spus proprietarului că dorește să mănânce fructe de pădure și de atunci nu l-a mai văzut.

Activitățile de căutare au fost declanșate imediat după sesizare, fiind în desfășurare și la acest moment, pe o zonă extinsă de 30 de kilometri pătrați.
Forțele de ordine au fost suplimentate, fiind implicați în căutări 47 de polițiști cu 18 autospeciale, 22 de jandarmi cu 6 autospeciale, 3 câini de urmă, unul aparținând I.P.J. Arad și 2 aparținând I.J.J. Arad, 22 de pompieri cu 4 autospeciale, 10 polițiști de frontieră cu 3 autospeciale si 2 autospeciale cu camere de termoviziune, 6 polițiști locali cu 2 autospeciale, 18 pădurari precum și 120 de voluntari cu autoturisme de teren.

Citește și:  Situații dramatice în Transilvania și Moldova, unde e cod roșu de inundații. Oameni luați de viitură, orașe invadate de apă
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close