Asia

„Noua eră a armelor genetice”: document chinez din 2015 descrie utilizarea coronavirușilor în arme

Asculta informatia

Prezentatoarea și scriitoarea de investigații Sky News Australia, Sharri Markson, a evaluat detalii „îngrozitoare” într-unarticol al oamenilor de știință militari chinezi, care discutau utilizarea coronavirusului SARS în arme cu cinci ani înainte de pandemia COVID-19.

Markson a declarat că lucrarea a fost scrisă de oameni de știință din Armata Populară de Eliberare și înalți funcționari chinezi din domeniul sănătății publice în 2015.

Documentele descriu coronavirusul SARS ca anunțând o „nouă eră a armelor genetice” și spuneau că acestea ar putea fi „manipulate artificial pentru a le converti într-un virus emergent al bolii umane, apoi transformate în arme capabile și dezlănțuite în moduri nemaivăzute până acum”.

Lucrarea în limba chineză este intitulată „Originea antinaturală a SARS și noile specii de viruși artificiali ca arme biologice genetice”.

„Ziarul vorbește și despre teroarea psihologică pe care armele biologice o pot provoca, este copleșitor”, a spus doamna Markson.

„Pentru a fi clar … deși serviciile de informații suspectează și au investigat acest lucru de la începutul anului trecut, că COVID-19 ar putea fi rezultatul unei filtrări accidentale.

„Importanța acestei lucrări este că oferă o scurtă privire asupra gândirii oamenilor de știință de înalt nivel la una dintre cele mai proeminente universități militare ale PLA, care a făcut o mulțime de cercetări în domeniul apărării, asupra investigației biologice. „

Vezi mai mult pe: https://ortodoxinfo.ro

Citește și:  China acuză Europa de răspândirea valului doi de coronavirus.

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − = 15

Close