Nicolae Bumbu, lider al rromilor din Alba Iulia, mesaj către Valeriu Gheorghiță: „CANCI VACCIN” – Europa News
Romania

Nicolae Bumbu, lider al rromilor din Alba Iulia, mesaj către Valeriu Gheorghiță: „CANCI VACCIN”

Nicolae Bumbu, lider al rromilor din Alba Iulia, mesaj către Valeriu Gheorghiță: „CANCI VACCIN”

„În atenția A.N.R-ului și a domnului Iulian Paraschiv, care susține aberațiile domnului Raed Arafat și ale domnului Gheorghiță, (marele medic cu grad de colonel). Ca cetățean român de etnie rromă aș fi avut pretenția să ne explice reacțiile adverse ale acestui vaccin, înainte de a-l lăuda.

Am înțeles toți (beneficiile) vaccinului dar despre reacțiile adverse de ce nu spuneți nimic? Ce se întâmpla cu cei care au diferite comorbidități? Ce se întâmplă cu cei care suferă de alergii? ș.a.m.d.

Înainte de a intra în comunitățile de rromi și a face campanie pro vaccin ar trebui să faceți campanii de întrajutorare, știind că aceste comunități sunt cele mai defavorizate iar populația rromă suferă de lucruri mult mai importante, ca de exemplu: lipsa locurilor de muncă, incluziunea socială, lipsa unei locuințe, lipsa actelor de proprietate, identitate, accesul la educație, sistemul sanitar, lipsa utilităților publice etc.

Îmi pare rău că vorbesc despre un act medical, la care suntem supuși, împotriva voinței noastre prin tot felul de metode neortodoxe, care ne obligă la acest act medical. În încheiere transmit acestor apostoli ai vaccinării să coboare din fotoliile în care le stau fundurile, să vadă adevarata realitate din teren.

Apreciez efortul domnului Gheorghiță, de a transmite acest mesaj în limba rromani către comunitățile de rromi si la fel îi voi transmite și eu un mesaj.

CANCI VACCIN!„, a transmis pe mediul de socializare liderul rromilor din Alba Iulia, Nicolae Bumbu

Citește și:  Liderii G7 vor cere OMS-ului o nouă anchetă privind originea COVID-ului
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close