Romania

Muhammad Murad, Ilan Laufer, fiica lui Vadim și Sorin Ilieșiu s-au înscris în AUR

Omul de afaceri Muhammad Murad s-a înscris în AUR, acesta participând la conferinţa de presă săptămânală a formaţiunii. Alături de el s-au mai înscris în AUR antreprenorul Sorin Constantinescu, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim, Ilan Laufer și Sorin Ilieşiu.

Oameni noi la vremuri noi Ilan Laufer și Muhammad Murad.

Mohammad Murad a fost în 2020 candidat independent, dar susținut de PSD, la funcţia de primar al Mangaliei.

Ilan Laufer, cu origini evreiești, a fost ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat în guvernul Mihai Tudose.

Lidia Vadim Tudor a plecat din PRM în 2019 și a încercat ulterior să lanseze altă construcție politică denumită „Partidul Vadimist Român”.

”E o zi frumoasă astăzi. Probabil vom organiza genul acesta de evenimente cel puţin o dată pe săptămână. Din ce în ce mai mulţi oameni, din ce în ce mai multe formaţiuni se alătură partidului AUR, se alătură proiectului AUR. Sunt foarte bucuros că, pe lângă Partidul Republican şi Alianţa Naţional Ţărănistă, partidul Forţa Identităţii Naţionale va semna oficial protocolul de asociere în alianţa AUR, într-un pol suveranist autentic. În sală mai sunt reprezentanţi din partea Partidului Satul Românesc şi din partea Alianţei Renaştere Naţională”, a spus liderul AUR, George Simion în conferinţă, potrivit news.ro.

El a precizat că aşteaptă orice partid politic care împărtăşeşte valorile noastre în rândurile alianţei AUR.

”Sunt bucuros şi le mulţumesc celor care în ultimele săptămâni s-au alăturat grupurilor parlamentare, colegilor deputaţi Calotă, Focşa, Florea, colegilor senatori Florean, Matieş şi Potecă”, a precizat Simion.

Citește și:  Se strâng semnături pentru suspendarea președintelui României, Klaus Iohannis

”Dacă nu erau campanii care să boicoteze votul în decembrie 2020 am fi ajuns ca astăzi să avem 50 de deputaţi şi 25 de senatori şi puteam mult mai uşor să contestăm la CCR multe din aberaţiile care s-au întâmplat în Camera Deputaţilor şi Senat în ultimii 3 ani. Aşa ne-a costat mult mai mult. A trebuit să facem apeluri publice pentru a ieşi românii în stradă, a trebuit fizic, când a fost nevoie, să blocăm tribuna Parlamentului. În 2024 avem o şansă pe care nu o putem rata. Mă bucur că după oameni cu adevărat importanţi pentru mişcarea suveranistă din România, precum Cristian Terheş, Gheorghe Piperea, astăzi în rândurile AUR se alătură şi domnul Sorin Constantinescu, un om care este cu adevărat respectat şi de către mediul de afaceri, şi de către tineri, un segment de electorat la care nu am reuşit până acum să ne adresăm cum trebuie”, a spus liderul AUR.

Tags

Articole similare

Close