America

Motorul unui avion de pasageri, dezintegrat în aer, la scurt timp după decolare

Asculta informatia

Mai multe resturi de la explozia motorului unui avion au căzut în Colorado. Avionul cu 231 de pasageri la bord şi zece membri ai echipajului a reuşit să aterizeze, potrivit mediafax.

Un avion Boeing 777-200 care decolase sâmbătă din Denver şi se îndrepta către Hawaii a avut probleme la motorul din dreapta la scurt timp după decolare şi a trebuit să efectueze o aterizare de urgenţă.

Bucăţi din avion au căzut pe terenul unui parc sau în curţile oamenilor, arată imaginile realizate după dezintegrarea motorului, însă nu a fost rănit nimeni

Aeronava cu 241 de oameni la bord s-a întors din drum şi a aterizat în siguranţă pe aeroportul din Denver, fără ca cineva să fie rănit.

Cu câteva ore înainte, un incident asemănător avusese loc în Olanda. Un avion Boeing 747 cargo, care decolase de pe aeroportul din Maastricht cu destinaţia New York, a pierdut mai multe piese în urma exploziei unuia dintre cele patru motoare. Bucăţile de metal căzute au avariat mai multe maşini, iar o femeie a fost rănită, potrivit presei locale. Aeronava a aterizat de urgenţă pe aeroportul din oraşul belgian Liege.

Citește și:  Încă un pas spre pecete: Pentagonul a creat un microcip care „detectează” C0vid-19
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4

Close