Romania

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, finalizată de PSD

Social-democrații anunță că au finalizat textul moțiunii de cenzură la adresa Executivului, intitulată „România eșuată. Recordul fantastic al guvernului Cîțu”. Marcel Ciolacu spune că va negocia cu parlamentari care nu sunt în PSD.

Președintele PSD Marcel Ciolacu susține că, în cazul în care moțiunea de cenzură va trece, social-democrații exclud colaborarea cu PNL.

Întrebat luni în cadrul unei conferințe de presă în care a anunțat depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîțu de ce nu a colaborat cu cei de la AUR pentru acest demers, Marcel Ciolacu a spus: „Pentru că avem strategia noastră, de partid, și o facem în interiorul partidului”.

El a spus că Alexandru Rafila este propunerea partidului pentru funcția de prim-ministru. „Cred că, dacă va trece moțiunea, președintele Românieie va intra totuși în spiritul Constituției”, a mai spus liderul PSD.

Întrebat cu ce partide ar putea colabora social-democrații pentru formarea unui guvern, Ciolacu a spus că ar putea fi vorba și de un guvern minoritar PSD și a precizat că „Am exclus colaborarea cu PNL”.

Președintele social-democrat a mai spus că toate aceste lucruri vor fi discutate în interiorul partidului dacă moțiunea va trece, potrivit Mediafax.

Citește și:  Facebook-ul la tribunal cu Avocatul Dan Chitic
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close