Romania

Moment controversat: Dan Barna și-a scăpat ochelarii în Parlament, iar un angajat al Camerei a fost chemat să-i ridice

Asculta informatia

Vicepremierul Dan Barna a fost protagonistul unui moment controversat care a avut loc în plenul Camerei Deputaților. Aflat în banca guvernului, lângă premier, și-a scăpat ochelarii pe jos și a rugat-o pe femeia de lângă el să cheme un angajat al Parlamentului să îi ridice.

Barna a explicat ulterior că s-a gândit că își va ridica ochelarii după terminarea intevențiilor din plen. Întâmplarea a avut loc în ședința în care premierul Florin Cîțu a fost chemat să dea explicații despre bugetul pentru anul în curs, relatează Digi24.

În timp ce la microfon se afla președintele PSD, Marcel Ciolacu, Dan Barna stătea în bancă lângă Florin Cîțu. În imagini se vede cum copreședintele USR PLUS ascultă discursul liderului Opoziției și se joacă cu ochelarii. La un moment dat, scapă perechea de ochelari care cade de pe masă pe jos. O consilieră a premierului îi face semn unui angajat al Camerei Deputaților.

Acesta se apropie de banca în care stau membrii Guvernului și i se explică de ce a fost chemat. Dan Barna îi arată cu degetul unde au căzut ochelarii. Funcționarul îi ridică și îi pune înapoi pe masă.

”Este o întâmplare absolut banală. Ascultându-l pe domnul Ciolacu, mi-au căzut ochelarii de pe pupitru și i-am lăsat acolo, gândindu-mă că o să-i iau în momentul în care se vor termina intervențiile, că mi se părea ciudat să mă ridic atunci. Am spus că oricum nu trec pe acolo parlamentari.

Dar colega de alături a observat și a avut inițiativa să-i facă semn unui coleg din staff-ul Camerei (Deputaților – n.r.), pe care l-a rugat să vină să ridice ochelarii. Omul a venit, m-a întrebat unde sunt și i-am spus că sunt acolo, jos, în față. I-a luat, mi i-a dat și i-am mulțumit.

Citește și:  Percheziţii la Serviciul Permise Suceava. DNA a confiscat ceasuri, pandantive și mașini de lux

Subiect încheiat”, a declarat, pentru Mediafax, Dan Barna. El mai spune că ochelarii nu sunt permanenți, motiv pentru care nu îi purta. „Nu aveam nevoie permanent de ei. Stăteau pe pupitru, au alunecat… Chiar m-am gândit să nu-i uit și să plec fără să-i iau”, a mai spus vicepremierul.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =

Close