Sanatate

Moderna anunță o „injecție” ARN mesager care se administrează în mușchiul inimii pentru a-l repara după un atac de cord. Numeroși oameni s-au confruntat cu probleme cardiace în ultimul an și jumătate, mulți dintre aceștia murind ca urmare a așa-zisei afecțiuni „sindromul morții subite“

CEO-ul Moderna a anunțat că firma sa are un program care implică injectarea de ARN mesager (ARNm) în inimile oamenilor în urma unui atac de cord.

„Suntem acum într-un program super interesant în care injectăm ARNm în inimile oamenilor după un atac de cord pentru a dezvolta noi vase de sânge și a revasculariza inima”, a declarat Stephane Bancel, CEO-ul companiei, pentru Sky News într-un interviu recent.

Bancel nu a detaliat natura programului. Compania sa a produs unul dintre cele mai utilizate vaccinuri ARNm din lume pentru COVID-19, la fel ca și gigantul farmaceutic Pfizer.

Când reporterul a sugerat că există o „ironie” în cadrul pandemiei de COVID-19 care a permis companiilor precum Moderna „să dezvolte aceste alte zone din cauza veniturilor care au venit pe ușă”, Bancel a fost de acord. „Ai 100% dreptate”, a spus el.

În august, Moderna a raportat venituri de 4,7 miliarde de dolari în trimestrul II 2022, în creștere cu 300 milioane de dolari față de trimestrul II 2021. Pentru prima jumătate a acestui an, veniturile sale totale au fost de 10,8 miliarde de dolari, sau o creștere de la 6,3 miliarde dolari față de aceeași perioadă a anului trecut.

Compania a atribuit creșterea semnificativă veniturilor sale creșterii vânzărilor de vaccin COVID-19 al companiei.

Înainte ca Agenția SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) să emită autorizații de utilizare de urgență pentru vaccinurile Moderna și Pfizer COVID-19 în 2020, niciun produs ARNm nu a primit aprobarea completă a FDA în Statele Unite, conform The Epoch Times.

În ultimul an și jumătate, numeroase personalități și-au pierdut viața în urma unor probleme cardiace. Doar în România au fost înregistrate o mulțime de cazuri, de oameni tineri, uneori chiar persoane foarte cunoscute: de la avocați și diplomați la profesori.

Citește și:  Fost sportiv de performanță, internat la terapie intensivă după ce și-a făcut rapelul cu Pfizer

Deși mulți dintre ei sunt dovediți vaccinați, autoritățile refuză să ia în calcul orice legătură, invocând în schimb drept cauza a morții faptul că au murit subit.

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close