Franta

Moartea subită lovește brusc și la Paris. Cântăreț mort pe scenă

Asculta informatia

O nouă boală de circa doi ani lovește subit tinerii: moartea bruscă de infarct. Cântărețul haitian Mikaben, pe nume real Michael Benjamin, a murit imediat după ce a performat pe scena Accor Arena din Bercy, Paris. Artistul a suferit un atac de cord și nu a mai putut fi salvat, scrie România TV.

Cântărețul haitian Mikaben, pe nume real Michael Benjamin, a murit la scurt timp după ce a performat pe scenă. Era un concert al membrilor trupei haitiene Carimi, la șase ani de la despărțire.

După ce a cântat în faţa a 10.000 de oameni, lui Mikaben i s-a făcut rău pe scenă. A căzut inconştient şi în ciuda intervenţiei paramedicului nu a putut fi salvat.

La ora 12:10, sâmbătă 16 octombrie 2022 Michael Benjamin a murit în urma unui atac de cord imediat după performanţa sa la concertul Carimi de pe Accor Arena, Paris. Mika a fost unul dintre cei mai talentaţi artişti ai generaţiei sale”.

Acestea sunt doar ultimele decese dintr-o serie, parcă interminabilă, de persoane tinere care mor, în mod subit, în ultimul an și jumătate.

Doar în România au fost înregistrate o mulțime de cazuri, de oameni tineri, uneori chiar persoane foarte cunoscute: de la avocați și diplomați la profesori.

Cercetătorii OMS pun boala aceasta nouă pe alimentația nesănătoasă, schimbarea climatică și stresului. ”Nu este nicio legătură cu vaccinul care a salvat vieți”

Citește și:  Cinci oameni au murit într-o avalanşă produsă în Alpii francezi
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close