Romania

Ministrul de Interne: „În ultimele 24 de ore cetăţenii ucraineni au săvârşit 619 infracţiuni, 138 de accidente rutiere, sancţiuni contravenţionale în valoare de 159.000 de lei”

Asculta informatia

Lucian Bode a prezentat o statistică a infracţuunilor în care au fost implicaţi cetăţeni din Ucraina, în ultimele 24 de ore.

„Mă întrebaţi de infracţiuni. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 26 de sesizări privind 325 de cetăţeni ucraineni cazaţi de către persoane fizice, din care 135 de minori. Spre exemplu, cetăţenii ucraineni au fost implicaţi în 138 de accidente rutiere, au săvârşit 619 infracţiuni şi le-au fost aplicate 344 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 159.000 de lei”, a declarat Lucian Bode la B1 tv.

„Au fost persoane care au intrat cu sume mari de bani pe care nu le-au declarat. Vorbim de sume nedeclarate şi descoperite de statul român. Trebuie respectată procedura legală pe teritoriul României. Nu permitem intrarea pe teritoriul României a unui cetăţean ucrainean sau terţ neverificat.

Odată ce ajung pe teritoriul României, acţiunile de monitorizare şi verificare continuă. Organizăm zilnic peste 1.300-1.400 de controale la locaţiile, la spaţiile de cazare unde îşi declară ei că vor locui. Organizăm zilnic peste 20.000 de filtre rutiere, oprind în trafic maşini înmatriculate în Ucraina. Peste 70.000 de cetăţeni ucraineni au fost verificaţi după ce au intrat pe teritoriul României”, a adăugat Lucian Bode, potrivit news.ro.

Citește și:  Rafila: Vaccinarea nu va fi obligatorie în România / Nu cred că este potrivită, cel puţin în ţara noastră şi cred că trebuie să lucrăm mai mult pentru informare
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 7

Close