Sanatate

MINCIUNILE DIRECTORULUI GENERAL AL OMS, ÎN 2021, DESPRE „EFICIENȚA VACCINURILOR”

Aceleași minciuni au fost și sunt hiper-vehiculate de eugeniștii triliardari prin trompetele media! Discursurile, știrile și articolele identice au devenit ele însele pandemice la nivel planetar.

Deși oamenii mor pe capete post-injectare, iar în prospectele serurilor experimentale nu găsim elemente de combaterea gripei, ci substanțe toxice „necesare” ori la modificarea ADN-ului, ori pentru a ucide, nicio instituție medicală din lume NU le-a retras de pe piață și n-a făcut opoziție, așa cum procedau anterior în cazuri similare dacă apăreau 8-10 victime! Acum sunt milioane de morți în lume și alte zeci de milioane au dobândit boli noi post-injectare, totuși serurile … create intenționat SĂ UCIDĂ … devin ușor … obligatorii!

Genocidul n-a fost niciodată executat fățiș și la nivel mondial, cu toate astea magistrații rămân orbi și surzi în fața crimelor, irelevantă fiind până și vârsta victimelor. Îmbrăcați în robele negre ale morții așteaptă la masa tăcerii o nouă mărire de salariu. Pecetluirea pecuniară funcționează întotdeauna la oamenii fără demnitate! Aceeași schemă a fost aplicată la medici, personalul medical, jurnaliști, poliție, jandarmerie și armată. Serviciile secrete le exclud pentru că ele NU mai aparțin demult României; sunt plătite de toți beneficiarii, chiar și de trădați.

SURSA

Citește și:  Cerneala invizibilă ar putea dezvălui dacă copiii au fost vaccinați
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close