Minciunile COVID, statul, mass-media și marea resetare – Europa News
Sanatate

Minciunile COVID, statul, mass-media și marea resetare

Odată cu vaccinarea oferită de stat, statul poate continua să se agațe de narațiunea (minciuna) marii amenințări și să iasă încă o dată din blocaj.

În același timp, se poate lăuda că este un salvator pentru oameni ( încă o minciună) datorită vaccinării. Pentru a face acest lucru, este necesar ca o proporție cât mai mare din populație să fie vaccinată, deoarece, dacă doar o fracțiune din populație este vaccinată, campania de vaccinare nu poate fi vândută ca un pas necesar spre „deschidere”.

 Astfel, este în interesul statului să se vaccineze o mare parte a populației. Dacă această strategie va funcționa, statul va fi creat un precedent, și-a extins puterea și i-a făcut pe cetățeni mai dependenți. Cetățenii vor crede că statul i-a salvat de o situație mortală și că vor avea nevoie de ajutorul său în viitor. În schimb, vor fi gata să renunțe definitiv la unele dintre libertățile lor. Anunțul necesității unui rapel anual de vaccinare sponsorizat de stat va perpetua dependența cetățenilor.

Mass-media s-au aliniat și susțin activ narațiunea de imunizare. Statul și mass-media sunt strâns legate. Încadrarea mass-media și orientarea către populație au o tradiție îndelungată. Deja în 1928, Edward Bernays a susținut manipularea inteligentă a maselor în cartea sa clasică PropagandaÎn statele moderne, mass-media contribuie la construirea aprobării populare pentru măsurile de politică, exact ca în cazul covid-19.

Există mai multe motive pentru sprijinul mass-media în favoarea statului. Unele mass-media sunt deținute direct de stat, altele sunt foarte reglementate sau necesită licențe de funcționare de la stat. Regiile de presă sunt echipate cu absolvenți de la instituțiile de învățământ publice și servicii speciale, secrete, infiltrați de toate felurile. În plus, mai ales în perioade de criză, o bună legătură cu guvernul oferă avantaje și acces privilegiat la informații.

Citește și:  Rafila, DEZMINTE afirmațiile despre numărul mare de copii infectați. Sunt informații NEADEVĂRATE!

Dorința de a purta narațiunea fricii de stat provine și din faptul că știrile negative și pericolele exagerate atrag atenția. În timpul crizei coronei, mediatizarea unilaterală care a proliferat pe rețelele sociale și a redus la tăcere vocile critice a contribuit la frică și panică și a creat un mare stres psihologic în rândul populației. Cu toate acestea, nu doar știrile negative atrag mass-media; Minciuna statului despre salvarea oamenilor de o criză majoră se vinde și ea bine. Narațiunea cu vaccinarea dă bine și ea în mâinile mass-media. În plus față de statele naționale, mass-media și companiile farmaceutice, organizațiile supranaționale au, de asemenea, un interes în a se asigura că populația lumii este imunizată.

Organizațiile supranaționale urmăresc în mod activ un program în care campaniile globale de vaccinare joacă un rol important. Aceste organizații includ Forumul Economic Mondial (WEF), Organizația Națiunilor Unite (ONU), UE, Fondul Monetar Internațional (FMI) și Organizația Mondială a Sănătății (OMS), care sunt strâns interconectate. Unele dintre aceste organizații și-au propus un obiectiv de mare resetare sau mare transformare mare. În domeniile protecției pandemiei și climatului, genului, migrației și sistemului financiar, aceste organizații doresc să găsească răspunsuri coordonate (în beneficiul cui ?). Ele subliniază responsabilitatea comună și solidaritatea globală.

Controlul centralizat al vaccinării, al schimbărilor climatice și al fluxurilor financiare și migraționale poartă semnele distinctive ale unei noi ordini mondiale. De exemplu, tema reuniunii anuale WEF 2019 a fost „Globalizarea 4.0: modelarea unei noi arhitecturi globale în epoca celei de-a patra revoluții industriale”. Un alt exemplu de planificare supranațională este »Pactul Global pentru Migrație La nivel național, aceste idei radicale sunt susținute, așa cum se arată în documentul de politică Welt im Wandel – Gesellschaftsvertrag für eine Große Transformation (Lumea în tranziție: contract social pentru o mare transformare) al Consiliului consultativ german pentru schimbări globale. Raymond Unger (2021, pp. 84-89) consideră această dorință de planificare supranațională ca parte a unui război cultural prevăzut de Antonio Gramsci și Herbert Marcuse. Gestionarea cuprinzătoare a opiniei și a indignării este combinată cu scene de frică și groază, în special în domeniile schimbărilor climatice și ale sănătății, pentru a stabili o nouă ordine mondială socialistă. De fapt, OMS, FMI și ONU sunt conduse de foști comuniști. WEF este finanțat de companii globale, inclusiv industria farmaceutică și mari companii de tehnologie. WEF, la rândul său, finanțează semnificativ Agenda 2030 a ONU. OMS este, de asemenea, finanțat în mare parte de companiile farmaceutice și de Fundația Bill și Melinda Gates, care conduce campanii globale de imunizare.

Citește și:  Medic din SUA mort după vaccinare

În timpul crizei covid-19, industria farmaceutică și-a exercitat și influența asupra OMS. Iar FMI a ajutat statele naționale numai dacă au respectat recomandările OMS. Aceste organizații supranaționale interconectate văd criza covid-19 ca o oportunitate de a-și avansa agendele. Documentul de orientare al Națiunilor Unite privind responsabilitatea partajată, solidaritatea globală: Răspunsul la impactul socio-economic al COVID-19 consideră covid-19 un punct de cotitură pentru societatea modernă. Intenția este de a profita de oportunitate și de a acționa în mod coordonat la scară globală. Companiile mari de tehnologie susțin aceste programe. Sunt, de asemenea, membri ai WEF și au cenzurat știrile nefavorabile lor legate de covid-19 pe platformele lor (Twitter, YouTube și Facebook), la fel ca mass-media. Videoclipurile care critică vaccinarea sunt șterse în mod rapid de pe YouTube.

Klaus Schwab, fondatorul WEF de la Davos, susține că criza covid-19 reprezintă o „oportunitate rară” de „a pune noi baze pentru sistemele noastre economice și sociale”. În COVID-19: The Great Reset, co-autor cu Thierry Malleret, Schwab vorbește despre un moment definitoriu și susține că va apărea o lume nouă. Potrivit lui Schwab, este timpul pentru o reformă fundamentală a capitalismului.

Astfel, programul de vaccinare coordonat la nivel global poate fi interpretat ca un element constitutiv al unei strategii supranaționale de mare resetare. Structurile globale de vaccinare sunt în vigoare și pot fi utilizate pentru campaniile globale ulterioare. Din perspectiva susținătorilor marii resetări, vaccinarea covid-19 coordonată la nivel global subliniază nevoia de structuri și organizații globale care pot fi apoi utilizate în alte scopuri globale.

Pe scurt, statul, mass-media, industria farmaceutică și organizațiile supranaționale sunt strâns legate și au un interes comun în povestea vaccinării. Din această perspectivă, presiunea crescândă asupra celor fără vaccin nu este surprinzătoare, și vom arăta în curând de ce ? Ce se urmărește de fapt !?!

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close