Europa

Minciuna IMUNIZARII: Îmbolnăviri pe bandă rulantă in Portuglaia, țără cu 90% vaccinaţi

Asculta informatia

Așa cum Portugalia a fost dată ca exemplu pozitiv de țară disciplinată, în care populația a fost convinsă ușor să se vaccineze în masă, aceeași Portugalie se transformă acum în ”cine face ca noi, ca noi să pățească”. Cu aproape 90% vaccinați, țara iberică se confruntă acum cu o creștere nu numai a cazurilor Covid, dar și a spitalizărilor, ajungând să introducă noi restricții și să anuleze sărbătorile și Anul Nou.

Nu mai este niciun secret pentru nimeni în acest moment că țările codașe la vaccinare și oile negre ale Europei, Bulgaria, România și Republica Moldova, au cele mai puține cazuri Covid. În schimb, mult prea lăudata Portugalie este lovită crunt de un alt val pandemic, care îi trimite pe vaccinați direct în spitale. Autoritățile din această țară au mers până acolo încât au decretat stare de calamitate de la începutul acestei luni până pe 20 martie 2022, introducând restricții severe pentru toată populația.

Certificatul verde a devenit obligatoriu la intrarea în restaurante, săli de sport și cazinouri, iar la activitățile de divertisment, cum ar fi concertele și spectacolele, și pe stadioane chiar și vaccinații vor fi obligați să prezinte un test negativ. Evenimentele programate pentru noaptea de Anul Nou au început să fie, rând pe rând, anulate, sărbătorile de iarnă prinzându-i pe portughezi prizonieri în propriiile case. Iar asta este doar începutul. Și atunci, pe bună dreptate, apare întrebarea: și vaccinarea ce face? Este mai mult decât evident că nu face ce ar trebui să facă. Nu pune capăt pandemiei și nu pune capăt restricțiilor. Nu produce decât haos, dictatură și prăbușiri economice. Cu toate acestea, guvernele nu vor sub nicio formă să-și schimbe scopul, acela de a vaccina toată specia umană, sub pretextul absurd că vor controla și stăpâni un virus care se transmite pe cale aeriană. Dar nu acesta este adevăratul scop, nu-i așa?

Citește și:  Sigur și eficient! Avertismentul medicilor s-a adeverit. Explozie de cancere în toată Europa

Gheorghiță vrea vaccinare obligatorie

„Discuția este foarte serioasă şi nu văd de ce să nu înceapă aceste discuţii”, a grăit Valeriu Gheorghiță, făcând referire la vaccinarea obligatorie. Acesta a mai spus că toate variantele virale au fost în țări cu rată mică de vaccinare și densitate mare a populației și că pandemia ar decima populațiile țărilor. Păi haideți să ne uităm la cifre! India, cu o populație de 1,38 miliarde de oameni a avut 473.537 morți Covid, în timp ce SUA, cu o populație de 329,5 milioane a înregistrat un număr dublu de decese. Marea Britanie, care a decis din luna iulie a acestui an să ridice toate restricțiile, a avut același număr de decese, raportat la numărul populației, cu cel al Italiei, care a trecut recent la un alt nivel, impunând certificatul verde nu numai la locul de muncă, ci și în mijloacele de transport în comun. Africa de Sud, aflată acum în centrul atenției din cauza Omicron, a raportat un total de 90.000 de decese, față de 134.195 ale Italiei, în condițiile în care cele două țării au, fiecare, puțin peste 59 milioane de cetățeni. Autoritățile tot încearcă să ne convingă că albul este negru și că verdele este roșu, atâta timp cât cifrele arată clar că țările cele mai nevaccinate din lume au și cele mai puține cazuri și morți Covid.

Teroare în Europa

Derapajele austriecilor și, mai nou, ale germanilor, care impun vaccinarea obligatorie, au reușit să dea foc Europei. Deși politicienii români insinuează că ar trebui să urmăm exemplul acestor țări, aceeași politicieni uită să menționeze că în țările civilizate din UE a început războiul civil. Milioane de oameni au ieșit în stradă în Italia, Belgia, Franța, Elveția, Danemarca, Olanda, Austria și nu numai, iar violențele de la manifestări arată că oamenii au început să se trezească și să lupte pentru drepturile lor. Șocul cel mai mare a fost însă dat de represiunea agresivă a forțelor de ordine, la care s-a adăugat, în unele state, apariția soldaților pe străzi. Semn că lucrurile vor trece la un alt nivel, pe care puțini l-au anticipat.

Citește și:  Hackeri susţinuţi de Rusia încearcă să fure cercetări referitoare la vaccinuri şi tratamente pentru Covid-19 de la instituţii academice şi farmaceutice

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close