Romania

Mihail Neamțu crede că Biden e o rușine istorică pentru SUA: Priviri goale, neuroni obosiți, fraze neterminate, gesturi absurde

Asculta informatia

Teologul și scriitorul Mihail Neamțu lansează îl cataloghează pe președintele SUA, Joe Biden, ca fiind o rușine istorică pentru țară. Neamțu comentează un episod recent, în care Biden a susținut un discurs iar mai apoi a întins mâna în aer ca și cum ar fi dorit să strângă mâna cuiva, fără să realizeze că e singur pe scenă.

“Priviri goale, neuroni obosiți, fraze neterminate, gesturi absurde, rostiri îngăimate, incoerență logică și incapacitate cognitivă: iată spectacolul jalnic oferit zilnic de Joe Biden, președintele celei mai puternice țări din lume.

Omul care întinde mâna și așteaptă ca aerul să-l salute? Da, el susține politica inflaționistă, imigrația necontrolată, neomarxismul cultural, legebetismul și ideologia woke, fiind șantajabil de către adversarii chinezi (în virtutea lăcomiei fiului său Hunter). Amnezic și mereu derutat, Biden își confundă nevasta cu persoana vice-președintelui SUA.

Întrebat despre uragane sau despre frontiera de sud cu Mexicul, Biden vorbește despre purtarea obligatorie a măștii. O rușine ca Biden n-a cunoscut America-n două secole de existență… Sper ca alegerile din 2022 să mătrășească galeria de clovni ai Partidului Democrat și să aducă adevărați oameni de stat la conducerea țării!”, scrie Mihail Neamțu pe Facebook.

Citește și:  BLM a demontat impozanta statuie a fostului preşedinte american Theodore Roosevelt din faţa Muzeului American de Istorie Naturală de la New York
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close