Romania

Metoda magazinului Carrefour pentru a “fura” clientii! Diferențe de preț la raft față de casa de marcat

Asculta informatia

Reclamații la un supermarket din Cluj, un clujean a reclamat diferență de preț la raft față de casa de marcat și a sesizat Protecția Consumatorului.

În urma unei sesizări referitoare la diferența de preț la raft, față de casa de marcat, a unor produse expuse la comercializare,  inspectorii de la Protecția Consumatorului Cluj au descins la un magazin Carrefour Expres situat în Cluj-Napoca.

Comisarii au constatat, cu această ocazie, că aspectele reclamate sunt confirmate, și, în urma extinderii controlului, au fost identificate alte zece produse la care existau neconcordanțe de preț între cel de la raft și cel de la casa de marcat, acestea fiind în defavoarea consumatorului cu sume până la 38,40 lei pentru un produs. Firma care administrează magazinul a fost amendată cu două sancțiuni contravenționale în valoare de 55.000 de lei, adică 11.000 de euro. Au fost oprite de la comercializare produsele alimentare neconforme și inspectorii au propus încetarea practicii comerciale incorecte, prin respectarea prețurilor aferente la raft și percepute la casa de marcat.

Citește și:  „Copiii cu mască și la festival fără!” – Clujenii l-au taxat dur pe Facebook pe primarul Boc, care a inaugurat cu mască noul an școlar
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close