Medicul Răzvan Constantinescu: Nebunia atinge cotele maxime ale sfidării, relaxarea fără motiv de încordare. Minciuna devine adevăr – Europa News
Romania

Medicul Răzvan Constantinescu: Nebunia atinge cotele maxime ale sfidării, relaxarea fără motiv de încordare. Minciuna devine adevăr

Medicul Răzvan Constantinescu, declară ca actualele masuri anti-pandemice sunt ineficiente si nu fac altceva decat sa ajute la raspandirea virusului. Într-o nouă postare pe social media, Răzvan Constantinescu susține că ”Nebunia atinge cotele maxime ale sfidării: relaxarea fără motiv de încordare. Minciuna devine adevăr, iar el este relativ. Postadevăr.”

Deși românii au primit așa zise ”relaxări” în luna decembrie, ele vin să arate că toate măsurile luate până acum se află doar în contradicție, și că nimic nu a protejat pe nimeni. Ba din contră, în societate s-a creat haos, iar dreptul la sănătate a fost suspendat de doi ani de zile.

Răzvan Constantinescu: DICTATURA REPETENTULUI PSIHOPAT
”Se îmblânzește temporar.
Deși este certificat de toate studiile faptul că transmiterea infecției în aer liber este nulă, mărețul conducător al acțiunii ne dă voie fără mască pe stradă. Mască?? Da, nu ajută la nimic nici în spații închise, dar această discuție a fost uitată…

În plus, marele comandant ne dă voie la mall-uri (cui îi trebuie?) fără acupunctură, doar cu testiculare (folosind, desigur, inutilele teste care nu pot decela între măgăreața chinezească și alte viroze). Nebunia atinge cotele maxime ale sfidării: relaxarea fără motiv de încordare. Minciuna devine adevăr, iar el este relativ. Postadevăr.

Deși așa-zisele măsuri antipandemice s-au dovedit (din nou) nu numai ineficiente, ci nocive – introducerea obligativității măștii în 2020 a fost urmată, la circa 7-10 zile, de creșterea numărului de ”infectări” în toate țările care au aplicat-o, la fel și lockdown-ul, iar țările cu procent de peste 80% de înțepăceală au suferit cel mai mult (Israel, Danemarca, Irlanda, Germania) – toată lumea repetă la nesfârșit aceeași greșeală, sperând prostește că reluarea acelorași metode va conduce la rezultate diferite. Nu, nu e prostie, e ticăloșie.

Citește și:  Refugiații afgani respinși de AUR. Iohannis anunță ședință CSAT

În privința accesului la mall-ul vieții cu testare, am o întrebare: începând din octombrie, ca să-mi pot ține orele cu studenții, mă testez frecvent (orice-aș face, rămân ”negativ”) – de ce colegii mei vaccinați au voie să infecteze studenți și pacienți, iar eu nu am voie? Vreau și eu să infectez pe cineva, măcar cu virusul demnității!” a scris Răzvan Constantinescu pe social media.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close