FrantaSanatate

Medic francez: dovezi din întreaga lume sugerează că vaccinurile COVID conduc la mai multe decese și infecții

Editor ER: Acest raport a fost elaborat de unul dintre cei mai renumiți medici din Franța, dr. Gerard Délépine, a cărui soție oncologă, Dr. Nicole Délépine, este la fel de militantă în numele pacienților împotriva Big Pharma și a birocrației guvernamentale. Vedeți biografiile lor aiciVezi site-ul lor aici:

Vidéo - Covid-19, confinement, masques & traitements : l'analyse  fracassante des Dr Nicole & Gérard Delépine

Amintim cititorilor că studiile de la Harvard și Johns Hopkins au arătat că doar aproximativ 1% din toate leziunile și decesele cauzate de vaccinuri sunt raportate. Unii pun această estimare mai mare, între 1% și 10%. Oricum ar fi, putem adăuga cu încredere 1 zero, dacă nu 2, la orice statistică privind vaccinul.

În urma vaccinului Pfizer, decesele sunt mai grave decât restul. Acest lucru ar trebui să ofere o pauză de gândire cu privire la motivul pentru care vaccinul AstraZeneca a fost vizat pentru denigrare atunci când toate, de fapt, ar trebui retrase imediat.

Este timpul să ne întoarcem la faptele dovedite și la examinarea lor critică. În toate țările, vaccinările experimentale au fost urmate de o creștere a contaminării și mortalității atribuite COVID-19 și apariția mutanților.”

DR. GERARD DELEPINE

LifeSite News & Global Research

Acest articol al Dr. Gérard Delépine  a fost publicat pentru prima dată pe 25 mai, în limba franceză, pe site-ul Global Research în limba franceză – mondialisation.ca

Acest articol demonstrează fără echivoc că mortalitatea și morbiditatea au crescut dramatic ca urmare a vaccinului. Incidența cazurilor COVID pozitive a crescut, de asemenea.

„Și peste tot au fost urmate de o creștere dramatică a noi infecții și a mortalității timp de câteva săptămâni sau luni”.

Analiza atentă a Dr. Delépine a tendințelor pre și post-vaccinare pentru 14 țări din întreaga lume

Ultimele cifre oficiale pentru Uniunea Europeană, care rareori sunt recunoscute de mass-media, indică faptul că de la sfârșitul lunii decembrie 2020 până la 22 mai 2021:

  • 12.184 decese și 1.196.190 leziuni în urma injecțiilor cu patru fotografii experimentale COVID-19 (Moderna, Pfizer-BionTech; AstraZeneca și Johnson & Johnson’s Janssen). Leziunile grave sunt de ordinul a 604.744 (adică mai mult de 50% din numărul total de leziuni)
  • Vaccinul modificat genetic de ARNm Pfizer-BioNTech a avut ca rezultat cel mai mare număr de decese: Total reacții pentru vaccinul său ARNm Tozinameran: 5.961 decese și 452.779 leziuni până la 22/05/2021

În timp ce Pfizer are cel mai mare număr de decese și răniți, Comisia UE (ER: și lacheii lor în MSMa dat vina în mare măsură pe AstraZeneca.

În mod ironic, Pfizer nu numai că are cazier judiciar la Departamentul de Justiție al SUA pentru „marketing fraudulos”, Comisia UE a ales Pfizer BioNTech ca „Partener de încredere” pentru producerea a 1,8 miliarde de doze în următorii 3-4 ani, într-un contract aflat în prezent în curs de negociere.

Michel Chossudovsky, Global Research, May 27, 2021

*****

În urmă cu două luni, am încercat să alertăm lumea cu privire la rezultatele paradoxale ale vaccinurilor COVID-19 prin publicarea curbelor de mortalitate pre și post-vaccinare pentru Israel și Marea Britanie, care au arătat deja că aceste vaccinări au fost urmate de o creștere a contaminării și a mortalității care durează de la 6 până la 8 săptămâni după începerea vaccinării.

Din această perioadă, campaniile de vaccinare s-au răspândit în toată lumea, chiar și în țările în care COVID nu a fost prezent. Și peste tot au fost urmate de o creștere dramatică a noi infecții și a mortalității timp de câteva săptămâni sau luni.

Câte decese și accidente grave va fi nevoie pentru ca directorii, OMS, agențiile de sănătate FDA, EMA, printre altele, să analizeze rezultatele dovedite ale acestei pseudo-vaccinări experimentale în lumea reală și să obțină rezultatele din aceasta?

Memento al faptelor dovedite publicate de OMS

Citește și:  Franţa a dejucat 41 de atentate începând din 2017

Vă prezentăm mai jos curbele epidemice ale celor mai vaccinate țări publicate de OMS (cu comentariile noastre în roșu).

ASIA

În Nepal, o țară cu 28 de milioane locuitori

Campania de vaccinare, utilizând vaccinul chinezesc și indianul AstraZeneca, a început la sfârșitul lunii ianuarie 2021. Până în acel moment, după zece luni de epidemie, țara a înregistrat 270.092 de cazuri confirmate și 2.017 decese, iar media zilnică a noilor cazuri s-a ridicat la 350.

La patru luni de la începerea vaccinării, epidemia a explodat cu o medie actuală de 8.000 de cazuri noi zilnic. La 22 mai, Nepal avea 497.052 cazuri confirmate (+ 90%) și 6.024 decese (+ 200%).

Image

În Thailanda, o țară cu 70 de milioane locuitori

Campania de vaccinare folosind vaccinul chinez a început în prima săptămână a lunii martie. Până în prezent, de la începutul epidemiei, țara a înregistrat doar 25.000 de infectați și 83 de decese atribuite COVID-19.

Image

De la începutul vaccinării, în 2 luni, numărul infecțiilor înregistrate s-a înmulțit cu 5 (123.066 pe 22 mai), iar cel al deceselor cu 9 (735 pe 22 mai).

În Cambodgia, o țară cu 27 de milioane locuitori

Image

În Mongolia, o țară cu 3,3 milioane locuitori

Image

AMERICA DE SUD

În Columbia, o țară cu 50 de milioane locuitori

O țară grav afectată de boală, epidemia a început să scadă brusc până la începerea campaniei de vaccinare p18 februarie 2021.

De atunci, numărul infecțiilor zilnice a crescut de patru ori, iar mortalitatea zilnică s-a multiplicat cu 3.

Image

Chile, țară cu 18 milioane locuitori

Vaccinarea a început pe 24 decembrie și un total de aproape 17,1 milioane de doze de vaccin au fost administrate la mai puțin de 20 de milioane de persoane. Dar, în ciuda celei mai ridicate rate de acoperire a vaccinării din America de Sud și a blocărilor dure, numărul infecțiilor zilnice și numărul de decese rămân aproape de trei ori mai mari decât erau înainte de începerea campaniei de vaccinare.

Image

În Brazilia, o țară cu 217 milioane locuitori

Vaccinarea a început pe 18 ianuarie, deoarece mortalitatea săptămânală s-a stabilizat în jur de 7.000

Image

ORIENTUL MIJLOCIU

În Emiratele Arabe Unite, o țară cu 10,5 milioane de locuitori

Image

În Kuweit, o țară cu 4,2 milioane locuitori

Image

EUROPA

În Ungaria, o țară cu 9,8 milioane locuitori

Campania de vaccinare, care a început la sfârșitul lunii februarie, a fost urmată de o creștere accentuată a contaminărilor săptămânale, care a crescut de la 25.576 pe 25 februarie la 62.265 o lună mai târziu, înainte de a reveni treptat la nivelul de pre-vaccinare.

În două luni și jumătate, Ungaria și-a dublat cifrele de infecții înregistrate (de la 400.000 la 800.000) și de decese (de la 14.000 la 29.000) atinse după 11 luni de epidemie.

Image

În România, o țară cu 20 milioane locuitori

Campania de vaccinare a început la sfârșitul lunii decembrie, într-un moment în care epidemia scădea și, potrivit datelor oficiale din 4 mai 2021, Bucureștiul are cea mai mare rată de vaccinare din țară, cu 31,2% din populația eligibilă vaccinată. Dar la scurt timp după începerea vaccinării, numărul infecțiilor și mortalității zilnice a crescut.

Citește și:  Un sfert din decesele Covid NU SUNT CAUZATE de virus

Înainte de începerea vaccinării și după zece luni de epidemie, România avea 618.000 de infectați și 15.000 de morți. După cinci luni de vaccinare, ea contează de două ori mai mult.

Image

Monaco, țară cu 38.000 locuitori

A avut doar 3 decese înainte de vaccinare și 32 de când a început vaccinarea.

Image

Gibraltar cu 34.000 locuitori

Vaccinarea întregii populații a fost urmată de o creștere a mortalității cu 800% (de la 10 la 94).

Image

Ce se poate deduce din datele oficiale?

Victoriile pirice israeliene și britanice [4]

Susținătorii vaccinării susțin că vaccinările în Israel și Marea Britanie au avut succes, deoarece contaminările actuale și mortalitatea zilnică sunt scăzute.

Dar aceste succese aparente corespund de fapt dispariției unei mari părți a persoanelor cu risc („recoltarea”) realizată prin vaccinare și regresiei spontane a bolii observată și în țările cu puțină vaccinare.

Recoltarea” vaccinului

În Israel și Marea Britanie, mortalitatea atribuită COVID a crescut brusc timp de 4 până la 6 săptămâni, egalând toate decesele din 2020. Curba mortalității COVID pe vaccinare în Israel este demonstrativă.

Image

„Recolta” a 1.404 persoane în ianuarie și alți 949 în februarie, echivalentul unui an întreg de mortalitate prin COVID fără vaccin (anul 2020) a redus drastic numărul israelienilor expuși riscului, rezultând de facto probabil o scădere a riscului aparent de mortalitate în anul următor, în această grupă de vârstă.

Dar, odată cu această scădere a țintei sale inițiale, virusul a mutat pentru a ataca alte segmente ale societății și în special grupele de vârstă mai tinere.

În noiembrie 2020, datele Ministerului Sănătății din Israel au dezvăluit că Israelul a detectat 400 cazuri de coronavirus la copiii cu vârsta sub doi ani. În februarie 2021, acest număr a crescut la 5.800.

Aceeași „recoltă” a fost observată și în Marea Britanie. Deoarece COVID-19 amenință doar o mică parte a populației (vârstnici cu comorbidități), dispariția înainte de vaccinare a unei mari părți din această populație cu risc (la fel ca și decesele anului 2020) reduce matematic mortalitatea observată, cel puțin tranzitoriu.

Image

De la campania de vaccinare britanică, mortalitatea medie pe milion de locuitori în Marea Britanie (934 pe milion) este mai mult decât dublă față de cea din Olanda (411 pe milion).

Regresia naturală a epidemiei

Regresia naturală a COVID-19 explică, de asemenea, scăderea mortalității, după cum se arată în comparația dintre Marea Britanie foarte vaccinată și Țările de Jos foarte puțin vaccinate.

Image

Curbele mortalității pe milion de locuitori urmează aceeași temporalitate în aceste două țări vecine. Cel al Regatului Unit suferă de un vârf peri-vaccinal mult mai mare, mortalitatea actuală în Olanda este puțin mai mare, reflectând absența „recoltei” englezești.

Vaccinarea actuală, acceleratorul epidemiei și mortalității?

Analiza principalelor țări care au adoptat o vaccinare amplă arată că în populațiile reale, vaccinarea generalizată se comportă mai mult ca un accelerator al epidemiei și al mortalității decât ca o prevenire a acesteia.

În toate țările puternic vaccinate, mortalitatea înregistrată în cele două luni de la vaccinare este egală sau mai mare decât cea a ÎNTREGULUI 2020.

Lipsa datelor experimentale solide

Testele acestor vaccinuri au fost insuficiente, fără retrospectivă, deoarece acestea sunt în curs de desfășurare. Primele rezultate sunt promise pentru începutul anului 2023.

Niciunul dintre ei nu a subliniat posibilitatea unei creșteri a contaminării și a mortalității, care din fericire par a fi tranzitorii. Nu sunt foarte informativi cu privire la efectele secundare mai mult sau mai puțin grave, cum ar fi frecvența accidentelor vasculare precoce în zilele următoare vaccinării sau multiplicarea avorturilor spontane și a tulburărilor menstruale la femei, sau posibilitatea apariției unor efecte secundare ulterioare pe termen mediu și pe termen lung.

Citește și:  CONGO: Autorităţile anunţă sfârşitul epidemiei de Ebola în estul ţării

Cursa pentru vaccinarea accelerată cu orice preț ar putea fi în cele din urmă ineficientă pentru încrederea populației în toate vaccinările. Nu are rost să alergi, trebuie să începi la timp, ar fi spus La Fontaine. Dar noii miliardari, cum ar fi CEO-ul Moderna, probabil că nu se gândesc la broasca țestoasă din fabulă care a acumulat deja o avere.

Viitorul este tratamentul timpuriu stăpânit de medicii de teren

Studiile transparente sunt esențiale pentru a înțelege mecanismul acestor agravări tranzitorii ale epidemiei după vaccinare și pentru a deduce posibile măsuri preventive, dacă apare un nou focar.

Mai ales că viitorul, după acest vaccin hecatomb, rămâne foarte incert. Liderii care au încălcat bazele medicinei și democrației prin impunerea vaccinării exprese fără a respecta procedurile obișnuite pentru siguranța și eficacitatea medicamentelor introduse pe piață, toți se găsesc promițând populației un tratament timpuriu pentru viitoarele valuri, dovedind astfel, precum Boris Johnson , că nu mai cred în vaccinarea pe care au impus-o.

Medicina nu trebuie decisă prin politică

Politica în domeniul sănătății nu ar trebui să mai fie impusă sau ghidată de simulări adesea inexacte (și afișările lor uneori influențate de politici, așa cum recunosc oamenii de știință englezi), ci ar trebui să se bazeze pe respectul pentru democrație și experiența clinică.

Toate datele trebuie să fie transparente, la fel ca cifrele Sentinels Network, care reflectă numărul pacienților reali care consultă medicii pentru semne clinice. Astfel de date sunt mult mai fiabile decât cifrele infecțiilor perene bazate pe teste PCR nesigure.

Libertate pentru îngrijire și de a fi prudent

Mai presus de toate, medicilor trebuie să li se permită să-și trateze pacienții în mod liber, cu toate mijloacele de care dispun, fără un dictat birocratic, și asta de la începutul bolii, ca în orice altă patologie. De la începutul epidemiei, tratamentele timpurii pe bază de antibiotice, macrolide, hidroxiclorochină, artemisia, vitaminele D și C și zinc, apoi ivermectina erau toate cunoscute și toate erau demonizate de către medicii în serviciul producătorilor de noi medicamente scumpe precum remdesivir și, mai presus de toate, viitoarele vaccinuri.

Decizia politică de a interzice libera alegere a tratamentului de către autorități a provocat în mai multe țări ale lumii, inclusiv în Franța, numeroase decese, dintre care cel puțin unele au putut fi evitate. Procesele în curs vor da voce familiilor victimelor fără a repara pierderea ireparabilă a unei persoane dragi.

Moratoriu esențial

Totalitarismul, cenzura sistematică, persecuția oponenților și suprimarea libertăților fundamentale în știință, medicină și economie duc doar la catastrofe mai mult sau mai puțin pe termen lung, inclusiv pentru cei responsabili de ele.

Este timpul să ne întoarcem la faptele dovedite și la examinarea lor critică. În toate țările, vaccinările experimentale au fost urmate de o creștere a contaminării și mortalității atribuite COVID-19 și apariția mutanților.

Atâta timp cât fenomenul nu a fost elucidat, un moratoriu asupra vaccinurilor COVID este esențial și urgent. – Europe Reloaded

SURSA: invictuswebmedia.com

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close