Romania

MASCA-RADA CONTINUA! Un ofițer în rezervă al Armatei Române a fost agresat de JANDARMERIA RUSINII in mod abuziv

Jandarmii au intervenit în forţă la staţia de metrou Piaţa Unirii din Bucureşti pentru a imobiliza un tânăr care a refuzat să poarte mască de protecţie.

Jandarmii au observat că tânărul pe care încercau să-l imobilizez nu purta masca. Tânărul a refuzat să se conformeze şi le-a spus forţelor de ordine că nu avea mască de protecţie, deşi este obligat să o poarte în aer liber şi în spaţii închise, conform prevederilor pentru a limita răspândirea noului coronavirus.

Bărbatul riscă să fie amendat pentru că nu purta mască de protecţie, pentru tulburarea liniştii publice şi pentru că a refuzat să se legitimeze.

Simion Dascălu, ofiţerul în rezervă trântit şi încătuşat de jandarmi, a făcut dezvăluiri, sâmbătă, la România TV, despre momentul în care forţele de ordine l-au agresat pe stradă, în apropierea Palatului Parlamentului, pe 20 februarie.

Simion Dascălu, care este fost pilot, a declarat în exclusivitate pentru România TV că vrea să depună o plângere penală după ce jandarmii l-au trântit la pământ şi l-au încătuşat după ce ar fi refuzat să se legimiteze.

„Am refuzat să fiu umilit pentru că asta s-a dorit. Să fim umiliţi! Să fim puşi în genunchi, culcaţi pe jos, să ni se pună cătuşe. În microbuzul Jandarmeriei pandemia dispare”, a spus fostul pilot.

„Nu am spus că voi refuza să mă legitimez. Am spus cine sunt. Am spus că sunt ofiţer în rezervă al Armatei Române şi am documente şi legitimaţii care să dovedească asta. Am cerut să vină echipaj de Poliţie ca să-i identifice şi pe cei doi jandarmi”, a mai spus Dascălu.

Citește și:  Aglomerație în vămi. 142.800 de persoane, cetățeni români și străini, au traversat, în ultima zi, frontiera României

Militarul în rezervă spune că există filmări realizate cu incidentul, iar cinci martori vor depune declaraţie privind momentul în care ar fi fost abuzat.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close