World

„Masca e o formă de antrenare a Obedienței… Ei au nevoie să vă temeți, altfel nu v-ați mai supune”

Asculta informatia

Realizatorul Fox News, Tucker Carlson, a lansat un atac devastator la adresa manierei iraționale în care guvernele impun obligativitatea portului măștii.  Arătând că a nu purta mască a ajuns să fie privit drept un gest imoral, Carlson a afirmat: „Asta nu mai este știință. Este o superstiție medievală.”

Comentând mesajul plin de speranță al președintelui Trump înainte de a părăsi luni clinica Walter Reed, ziaristul a notat că încurajarea speranței este exact ceea ce presa dorește să evite.

„Chiar și pentru oamenii a căror putere decurge din frica noastră, (mesajul lui Trump) era o amenințare. Ei au nevoie ca dumneavoastră să vă temeți neîncetat; altminteri, nu v-ați mai supune.”

Carlson a continuat ironizând atacurile generalizate ale Stângii la adresa președintelui pentru mesajul său de încurajare adresat națiunii: „Așa trebuie să arate culmile isteriei.”

Comentând oroarea stângiștilor când l-au văzut pe Trump că își scoate masca în balconul Casei Albe, Carlson a remarcat că a nu purta mască a ajuns echivalent cu un act odios sau cu o crimă morală.

„A-ți da masca jos pune efectiv la îndoială teologia corona, și oricine face așa ceva comite un act de obscenitate spirituală.”

Carlson a arătat cu degetul și spre ipocrizia jurnaliștilor și a politicienilor. Mulți dintre ei au cerut instituirea obligativității măștii și l-au criticat aspru pe Trump că nu poartă mască, dar ei înșiși au fost surprinși fără mască, atunci când credeau că sunt la adăpost de ochiul opiniei publice.

Adrian Pătrușcă

Citește mai mult: Evz.ro

Citește și:  O femeie din Galaţi i-a tras un pumn unui poliţist local după ce acesta i-a atras atenţia că nu poartă mască
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 + = 28

Close