Romania

Marioneta OMS-ului in Romania “fumeaza mult patrunjel” Măștile ar trebui purtate și acasă!

Rafila susține că măștile ar trebui folosite chiar și în casă, fiind o măsură necesară în locuințele în care copiii intră în contact cu bunicii lor, categorie vulnerabilă în timpul pandemiei de coronavirus.

Psihopatul a precizat că este sigur – va fi o creștere a infectărilor cu SARS-CoV-2 odată cu începerea anului școlar. Însă, chiar dacă mai multe țări s-au confruntat deja cu această problemă,  Rafila spune că în cazul României lucurile ar putea sta mai rău, mai ales dacă până în septembrie nu intrăm pe o pantă descrescătoare a infecțiilor cu noul COVID-19, potrivit Digi24.

Psihopatul de Rafila vine cu o nouă propunere: Măștile ar trebui purtate și acasă!

„Ceea ce cred că ar mai fi de făcut odată cu începerea şcolii ar fi regândirea interacţiunilor pe care le vor avea copiii cu persoanele vârstnice din familie, care nu trebuie evitate, dar trebuie oarecum, nu reglementate, dar să respecte anumite proceduri interne ale familiei, în care interacţiunea cu vârstnicii care au boli cronice să fie oarecum la distanţă, să se ia măsurile legate de mască. Utilizezi masca şi în casă, de exemplu, dacă vreau să stau cu bunicul meu, şi o utilizează şi el. Nici lucrul acesta nu a fost discutat, dar e legat de începerea şcolilor în mod evident”.

Citește și:  Trump avea dreptate! Ipoteza SCĂPĂRII virusului dintr-un laborator chinez este PLAUZIBILĂ
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close