Asia

Marea fraudă COVID: Ce secret teribil ascunde China?

Asculta informatia

Informațiile despre existența coronavirusului cu luni de zile înainte de ce știam până acum răstoarnă tot ce credeam că știm despre pandemie. Un comentariu făcut de Tucker Carlson la Fox News pe care jurnalistul Adrian Pătrușcă l-a tradus pentru cititorii EVZ. și, în baza parteneriatului nostru cu prestigioasa publicație, și pentru DVS.

Ați auzit multe despre „frauda electorală”. Însă acum vin informații și mai serioase, despre o fraudă globală care a început cu mult înainte de Ziua Alegerilor și a distrus milioane de vieți, a ucis sute de mii și a afectat grav rezultatul alegerilor noastre prezidențiale.

Vorbim, desigur, despre pandemia de coronavirus. Pe scurt, am fost mințiți.

ADVERTISMENTSCROLL TO CONTINUE WITH CONTENT
Ultima dovadă este oferită de eșantioane prelevate cu ocazia donărilor de sânge organizate de Crucea Roșie anul trecut și analizate de Centrul american pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) într-un studiu publicat luni.

Cercetătorii au examinat 39 de eșantioane de sânge din California, Washington și Oregon, care au fost prelevate între 13 și 16 decembrie 2019.

La vremea respectivă, nimeni din Statele Unite nu auzise vorbindu-se de COVID-19. Guvernul chinez nici măcar nu a recunoscut existența lui până pe 31 decembrie.

Și totuși fiecare dintre aceste eșantioane a reacționat pozitiv la anticorpii coronavirus. Țineți minte că anticorpii nu se dezvoltă decât la cel puțin o săptămână după expunerea la virus.

Prin urmare, coronavirusul uman se răspândea în rândurile populației americane cu mult mai devreme, posibil cu luni înainte, decât ni s-a spus. Încă nu știm cum s-a petrecut asta, dar știm cu certitudine că s-a petrecut.

Citește și:  OMS trimite o echipă de investigaţie în China pentru stabilirea originii noului coronavirus

CDC a descoperit alte zeci de eșantioane de sânge testate pozitiv, prelevate la sfârșitul lui decembrie, în multe alte părți ale SUA – în Michigan, Iowa și Massachusetts.

Analize ale testelor din alte țări au arătat o răspândire chiar mai timpurie. Oamenii de știință știu acum că virusul s-a răspândit în Italia încă din septembrie 2019, iar în America de Sud, din noiembrie.

Așadar, este limpede că ceea ce ni s-a spus de aproape un an despre originile coronavirusului nu este adevărat. De ce aflăm acest lucru abia acum, la o lună după alegerile prezidențiale? Am avut teste anticorp credibile încă din vară, însă nimănui nu i-a trecut prin cap până acum să testeze eșantioanele de sânge de la Crucea Roșie?

De ce aleșii nu au solicitat o dare de seamă coerentă privind originea acestui virus care a schimbat definitiv istoria americană, cum a ajuns el în Statele Unite și cum s-a răspândit la toată populația?

De ce nu știm încă acest lucru?

Pentru că nimănui nu părea să-i pese. Aleșii noștri erau prea ocupați să profite de noua lor putere. Închideau afacerile mici și interziceau oamenilor să se plimbe cu barca fără mască.n ianuarie, acum 11 luni, Departamentul de Securitate Internă avertizase că aeroporturile americane ar putea fi punctul zero al unei noi pandemii, dar Congresul a căscat plictisit.

Pe 24 ianuarie, o zi în care, după cum dovedesc eșantioanele de sânge, virusul se răspândise deja pe continentul american, administrația Trump a ținut un briefieng clasificat în legătură cu coronavirusul pentru întreg Senatul SUA, însă doar 14 senatori au participat.

Citește și:  AFGANISTAN: Studentele trebuie să poarte abaya şi niqab

De ce? Pentru că 24 ianuarie a fost ultima zi a declarațiilor de deschidere ale Democraților în Senat în procesul de impeachment împotriva lui Donald Trump.

Așa că cei însărcinați cu protejarea țării nu și-au făcut griji de coronavirus, ci stăteau în fața oglinzilor, repetând pentru momentul în care se puteau confrunta cu Alan Dershowitz despre îngrozitoarea convorbire telefonică cu Zelenski.

Acum, ei susțin că pandemia i-a luat complet prin surprindere. Cum pot să scape cu această explicație? Scapă, pentru că sistemul nostru de sănătate publică îi acoperă, așa cum a făcut-o tot anul.

Cu două zile înainte de acest briefing clasificat pentru Senat, la care au participat numai 14 senatori, dr. Anthony Fauci a mers la Fox News pentru a-i reasigura pe americani că pot avea încredere în guvenul chinez.

Vezi continuarea pe: www.activenews.ro

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − = 82

Close