Romania

S-a VACCINAT și a murit: Tânăr de 22 de ani student la medicină moare la șase zile de la vaccinarea cu serul experimental Pfizer

El a fost Berki Bogdan Daniel, de loc din Hunedoara, peste 2 luni ar fi împlinit 22 de ani, student în Cluj Napoca la Facultatea de Chimie.

Berki Bogdan Daniel, trecând şi el, ca fiecare dintre noi, prin aberaţia pandemiei covid, se afla acasă la Hunedoara, unde locuia cu bunica şi cu un căţel. Se pare că la Facultate avea probleme cu examenele pentru ca nu prea ajungea la ele, el şi muncind pentru a se putea întreţine.

In timpul cât a stat acasa la Hunedoara evident ca era informat de faptul ca vaccinarea, aceasta crimã si atac asupra libertătii noastre, nu este obligatorie dar extrem de santajistă! Mai multe Facultăţi au anunţat că nu vor primi studenţii nevaccinaţi, la UMF Iaşi chiar s-a deschis un proces împotriva Decanatului. Băiatul nostru Bogdan îşi dorea tare sa ajunga la Cluj, să-şi rezolve examenele să-şi găsească un loc de muncă. Propaganda cretină de la tv și spaima că nu-şi va mai putea continua viaţa de student , l-au convins să se vaccineze!

Astfel s-a prezentat la centrul criminal de înţepare şi s-a vaccinat cu Pfizer! A fost vaccinat Vinerea , stiu asta tot de la mama lui pentru ca a sunat-o şi i-a spus. Mama se opunea vaccinarii și băiatul a sunat-o după ce a fost vaccinat. Şi de acum începe filmul.

După vaccin starea lui a fost relativ ok, începand de Marţi i-au aparut niste simptome ciudate, dificultăţi de respiraţie, stare de rău, însă în episoade.

Miercuri au continuat setările de rău, tot în episoade, ieşea afară să plimbe căţelul şi cam atât.

Citește și:  CDC: 8.817 vătămări provocate de vaccinul COVID la copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani

Joi dimineaţa la fel, stare de rău, doar el singur, căţelul şi bunica erau ok.

Joi după masă s-a pus în pat sperând probabil că-i va trece starea de rău, dar pe la orele 19.00 a fost găsit de catre bunica, inconştient.

Au fost anunţaţi cei de la Salvare dar nu au avut ce face decât să constante decesul. Circul începe de acum: A fost dus la IML și i s-a făcut necropsia. In tot acest timp mama sa era în drum spre România ţinând legatura cu cine putea. Rezultatul a fost o pneumonie foarte gravă, la primul verdict, deşi baiatul dacă ar fi avut o pneumonie atat de gravă ar fi avut stări febrile puternice şi o stare care nu i-ar fi permis să iasă cu căţelul la plimbare. Apoi se pare că a fost schimbată cauza morţii, anume intoxicaţie cu monoxid de carbon! Starile prezentate de el se aseamănă cu o intoxicatie, e drept, dar întrebarea normală este de ce nici bunica nici căţelul nu au prezentat simptome? Ba mai mult mama băiatului mi-a spus ca s-au facut o gramadă de verificări de către cei de la GAZ, şi nu au gasit absolut nici o scurgere de gaze!

În concluzie s-a vaccinat anti covid, cu Pfizer, și 6 zile mai tarziu băiatul nostru a murit în condiţii cel puţin suspecte! Asta ar trebui să de-a de gândit tuturor dar mai ales părinţilor.

Dumnezeu sa te odihnească, Berki Bogdan Daniel!

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close