Europa

Marea Britanie: Majoritatea restricțiilor, eliminate luna viitoare

Asculta informatia

Autorităţile din Marea Britanie ar putea renunța la aproape toate restricţiile din 21 iunie. Britanicii ar putea scăpă şi de carantină sau autoizolare, chiar dacă au intrat în contact cu persoane infectate cu COVID-19, cu teste.

Restricţiile din Marea Britanie ar urma să fie eliminate în cadrul unui experiment. Studiul vizează 40.000 de persoane şi va începe pe 9 mai.

Guvernul de la Londra va înlocui carantina cu testele zilnice. Astfel, britanicii ar putea scăpa de autoizolare, cu toate că au intrat în contact cu persoane infectate cu noul coronavirus, potrivit Mediafax.

Fiecare persoană care ştie că a intrat în contact direct cu o persoană infectată, va primi din partea guvernului teste rapide pe care să le facă în fiecare dimineaţă, timp de 7 zile. Iar dacă rezultatele pe care le vor primi în aproximativ 30 de minute vor fi negative, ei îşi vor putea continua viaţa liniştiţi şi vor scăpa de carantina de 10 zile.

Marea Britanie începe să scape de pandemie şi se pregăteşte să renunţe pe 21 iunie la majoritatea restricţiilor. Prin urmare, studiul va avea loc înainte, începând cu 9 mai. Şi vor participa aproximativ 40.000 de persoane care au avut contact cu bolnavi de COVID-19.

Citește și:  Slovenia: Antivacciniştii au luat cu asalt televiziunea publică
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − = 48

Close