Romania

Marcel Ciolacu îl vrea DEMIS pe Ludovic Orban: ‘Nu mai poate fi premier!’ Apel către Klaus Iohannis

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, este încrezător că formațiunea politică pe care o reprezintă va câștiga aceste alegeri parlamentare, după numărarea tuturor voturilor. El spune că Ludovic Orban, actualul premier, nu mai poate îndeplini această funcție, deoarece nu mai are reprezentare în rândul alegătorilor.

„PSD se va confirma că este pe primul loc.

Partidul care are cele mai multe mandate merge la Cotroceni cu propunere pentru premierul desemnat. Am avut discuții cu mai mulți lideri politici. Hai să așteptăm ponderile fiecărui partid și apoi avem această discuție. Așteptăm și apoi vom începe dialogul cu celelalte formațiuni politice.

E evident că Orban nu mai poate fi premier. Este un vot împotriva acestui Guvern. Românii au transmis un vot foarte clar că Guvernul trebuie compus din specialiști, care să știe să gestioneze această situație.

În acest moment e gata campania electorală. Până acum Klaus Iohannis a fost vârful de lance al PNL. Presupun că și-a dat seama că trebuie să încheie această perioadă și să se aplece asupra problemelor reale, nu cearta cu PSD-ul”, a spus Marcel Ciolacu la Antena3.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close