Romania

Mama gemenilor din Ploiești șochează. La două zile după înmormântarea micuților e din nou live pe Internet

Asculta informatia

La doar două zile după înmormântarea copiilor gemeni din Ploiești, care au căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc, mama care a fost externată de la Spitalul de Psihiatrie pentru a lua parte la ceremonia de despărțire, a revenit în forță pe TikTok. Deși a fost criticată de sute de persoane, femeia merge mai departe și are apariții specifice celor dinainte. Iată cum s-a filmat mama gemenilor decedați!

Mama gemenilor din Ploiești, aspru criticată pentru că nu și-a supravegheat copiii, aceștia căzând de la etajul 10 al blocului în care locuiau, și-a făcut un nou cont de TikTok la două zile după înmormântare. Atât mama, cât și tatăl copiilor și-au luat rămas-bun de la aceștia. La scurt timp, însă, mama gemenilor a șocat internetul.

Mama gemenilor din Ploiești a șocat internetul. Cum s-a filmat

Femeia obișnuia să fie foarte activă pe rețelele de socializare. este cunoscut deja faptul că aceasta făcea live pe Facebook în momentul în care copiii au căzut în gol de la etajul 10 al blocului. Pe lângă Facebook, femeia mai era activă și pe TikTok. Fostul cont, însă, i-a fost blocat.

La două zile după despărțirea de micuți, femeia și-a deschis un nou cont de TikTok, cu un username asemănător celui anterior și a început să posteze din nou videoclipuri cu care internauții se pare că sunt obișnuiți.

Într-un clip postat în urmă cu câteva ore, femeia fredona versurile unei manele mai vechi a lui Adrian Minune.

Suferă din dragoste? Ce se întâmplă cu mama copiilor morți

„De-ar fi să o iau de la început, nu am nimic de pierdut”, transmit versurile melodiei postate de mama copiilor gemeni. Să sufere din dragoste? În orice caz, comentariile internauților au deranjat-o pe femeie întrucât, pe vechiul cont de TikTok, aceasta a blocat opțiunea care permite postarea comentariilor la materialele sale.

Citește și:  Accident de tren în estul Franţei, soldat cu cel puţin 19 răniţi, dintre care unul grav
@deashaiatst3stati in banca voastra nu mai crticati ca eu stiu mai bine ce este nu miam omorat eu copii sunt copi mei si ii iubesc si sufar enorm dupa ei

♬ sunet original – deashaiatst3

Mama copiilor le-a promis internauților că va realiza un live în care va povesti detaliat tot ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua în care au murit cei doi gemeni.

Nu cu mult timp în urmă, au apărut noi detalii despre situația femeii. Străbunica acesteia a spus că după ce mama copiilor s-a împrietenit cu o altă femeie, lucrurile au derapat.

Mama gemenilor se prostitua. Și-a trimis copiii la cerșit?

„De vreo 4-5 luni, de când s-a înhăitat cu A., mama copiilor nu mai era la fel. Ea nu mai avea serviciu, era întreținută de bărbatul ei. Știu că a fost prinsă și de Poliție când au găsit-o cu A. la prostituție. Am auzit de la Primărie că (mama- n.r.) și-ar fi trimis copiii la cerșit, dar eu nu am văzut”, a declarat străbunica femeii.

Vârstnica a subliniat că nu învinovățește pe nimeni altcineva de situația în care s-a ajuns decât pe prietena mamei copiilor morți. Potrivit relatărilor sale, femeia ar fi fugit și e de negăsit.

„Ea se afla cu copii în cameră. Ei nu puteau deschide geamul. Când a venit Poliția, ea și-a pus mâna la ochi și a început să plângă. A fost întrebată ce s-a întâmplat cu copiii și a spus că nu știe. I-au fost puse cătușele, i-au luat declarații, a fost lăsată acasă, iar acum a fugit, nu mai dă nimeni de ea”, a mai spus vârstnica.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

Close