Moldova

Maia Sandu a mulţumit României pentru lotul de vaccin ajuns sâmbătă în R. Moldova

Asculta informatia

Preşedintele Republicii Moldova Maia Sandu a mulţumit României pentru lotul de vaccin de 100.800 de doze care a ajuns sâmbătă în R. Moldova Aceasta susţine că „datorită acestei donaţii, dar şi celor anterioare oferite de România”, ţara are vaccinuri, astfel încât fiecare cetăţean care doreşte să se vaccineze să aibă această posibilitate, scrie news.ro . 

„Datorită acestei donaţii, dar şi celor anterioare oferite de România, am reuşit să ne asigurăm ţara cu vaccin, astfel încât fiecare cetăţean care doreşte să se vaccineze să aibă această posibilitate. Suntem recunoscători României pentru tot sprijinul oferit necondiţionat de la începutul acestei crize sanitare. Acum e important să continuăm procesul de vaccinare. Fiecare om vaccinat creşte speranţa că vom reuşi să ieşim din această criză pandemică şi să revenim la normalitate. Avem multe de făcut împreună!”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

100 800 de doze de vaccin anti-COVID-19 Astra Zeneca, donate de România, au ajuns la Chişinău cu două mijloace de transport aflate în dotarea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI din România. Vaccinurile au fost depozitate la Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică (ANSP), iar luni vor ajunge în teritoriu.

Citește și:  Jaful secolului în România. Vaccinuri de 20 milioane de euro, dispărute fără urmă
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 + = 25

Close