Luis Lazarus neagă că are Covid-19. Diana Șoșoacă, mesaj din spital: „Uite ce primesc!“ – Europa News
Romania

Luis Lazarus neagă că are Covid-19. Diana Șoșoacă, mesaj din spital: „Uite ce primesc!“

Luis Lazarus a fost internat la Spitalul Universitar, joi, după ce ar fi fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Senatoarea Diana Șoșoacă a primit un mesaj de la acesta prin care el neagă că ar fi de fapt infectat.

Deși prezentatorul tv Luis Lazarus a fost internat în spital, primind confirmarea că a fost infectat cu nou coronavirus, acesta îi trimite mesaje senatoarei Diana Șoșoacă prin care neagă faptul că a fost depistat pozitiv. El artă că a primit două SMS-uri cu două rezultate diferite de la DSP pentru testele efectuate: unul pozitiv, altul negativ.

O sursă apropiată familiei, dar și senatoarea Diana Șoșoacă au confirmat în cursul zilei că Lazarus a avut simptome de răceală, iar miercuri seară se simţea bine. Ulterior, el s-ar fi testat și a aflat că este pozitiv.

„LUIS LAZARUS NU ARE COVID! LE-AR PLACEA ĂSTORA SA AIBA! ARE PNEUMONIE! 5 TESTE NEGATIVE COVID! SI EI TOT COVIDAT IL CONSIDERA! DEOCAMDATĂ ESTE MAI BINE SA NU VORBEASCĂ! IA UITE CE REZULTATE SE PRIMESC IN SPITAL LA INTERVAL DE 2 ORE! NOAPTEA MINTII! M-A RUGAT SA VA TRANSMIT ACESTE DATE!“, scrie Diana Șoșoacă pe pagina sa de facebook, arătând un mesaj de la Lazarus în care  se observă o captură cu 2 SMS-uri cu rezultate diferite ale testului Covid, primite în aceeași zi de realizatorul Tv.

2. -imagine fara descriere- (diana-sosoaca.PNG)

Citește și:  Biserică mistuită de foc în Vinerea Mare. Incendiu devastator și la o fabrică de mobilă din Reghin
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close