Luis Lazarus infectat cu COVID-19. Realizatorul TV se află în spital – Europa News
Romania

Luis Lazarus infectat cu COVID-19. Realizatorul TV se află în spital

Cunoscutul realizator TV, Luis Lazarus, s-a infectat cu noul coronavirus. El a fost internat joi în spital, joi, după ce a fost confirmat pozitiv, în urma unui test PCR, cu virusul SARS-COV-2 .

Luis Lazarus a prezentat simptome de răceală. Ulterior, el s-a testat și a fost confirmat pozitiv. Realizatorul TV s-a făcut remarcat în ultimul an prin faptul că a participat la numeroase proteste faţă de restricțile impuse de autorități și care au avut loc în România. La începutul pandemiei, Luis Lazarus spunea că primul caz de COVID-19 din România nu a fost real.

De-a lungul vremii, Lazarus a declarat că SARS-CoV-2 nu ar fi un virus atât de periculos, iar COVID-19, boala provocată de acesta, ar fi foarte ușor de vindecat. Mai mult, el declara că întreaga criză COVID-19 este de ajutor pentru oamenii de afaceri din sectorul medical.

„Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani! Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii!!! Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică! Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de două ori și s-a întâlnit cu multă lume in țară!!!”, a declarat vedeta TV în luna martie 2020.

Tratamentul recomandat de Luis Lazarus

„Nu își pune nimeni nicio întrebare cum se explică chestia asta? Nu! Bine! Explicația cred că e simplă: urma să vină o criză! Dacă tot vine, de ce nu am putea să o dirijăm abil astfel încât să recuperăm ceva? De pildă, salvăm sectoarele alimentare și medicale! Nu asta e cel mai important în viață? Ce mănânci și cât de sănătos ești! Acum poate să vină criza! Tovarășii din sectoarele cu pricina au vândut fraierilor stocurile și sunt foarte liniștiți! Hai să auzim de bine! Dacă simțiți că răciți un pic: ciorbiță, fripturică și o țuică!” mai spunea Lazarus, scrie RomâniaTV.

Citește și:  Primul șef de stat care o spune: China a creat pandemia pentru un război chimic și bacteriologic
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close