Romania

Lucian Bode s-a SUCIT – ÎL APĂRĂ pe Arafat după ce a anunțat că nu e neînlocuit

Ministrul de Interne Lucian Bode schimbă foaia. După ce cu câteva ore înainte anunța că Raed Arafat nu e de neîlocuit după scandalul de la Spitalul Foișor, acum, Bode spune că intervenția de acolo a fost coordonată chiar de el.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a fost întrebat, luni, dacă se ia în calcul înlocuirea lui Raed Arafat din funcţia de şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, el precizând că secretarii de stat sunt evaluaţi de către un ministru şi propuşi pentru a fi înlocuiţi, dacă este cazul, către primul-ministru, conform News.ro.

“Cât priveşte înlocuirea, analiza, primul-ministru decide, evaluarea se face periodic şi în funcţie de activitatea fiecărui secretar de stat, aşa cum eu sunt evaluat de către primul ministru, şi secretarii de stat sunt evaluaţi de către ministru şi propuşi pentru a fi înlocuiţi, dacă este cazul, către domnul prim-ministru”, a declarat luni, Lucian Bode.

El a precizat că a discutat în permanenţă cu Arafat vineri seara, în momentul evacuării pacienţilor de la Spitalul Foişor.

“Am discutat în permanenţă cu domnul secretar de stat Arafat vineri seara, în timpul intervenţiei, şi iniţiativa de a comunica public tot ceea ce a făcut acolo am luat-o împreună pentru că domnia sa, din dorinţa de a fi transparent în ceea ce se întâmplă acolo, a intrat în direct la diferite posturi de televiziune şi în loc să se ocupe de ceea ce trebuia să se ocupe vorbea cu moderatorul respectivelor televiziuni. Domnul Arafat a avut două ieşiri publice vineri seară şi a explicat punct cu punct ce a făcut acolo”, a explicat Bode.

Citește și:  Mii de oameni în stradă, protest împotriva noilor restricţii: "Ajunge! Vrem să fim liberi"

Ministrul a precizat că opinia publică aşteaptă de la Ministerul Sănătăţii, din partea Spitalului Foişor şi a DSU răspunsuri la anumite întrebări.

“Sunt convins că opinia publică aşteaptă din partea Ministerul Sănătăţii, din partea spitalului, din partea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă răspunsuri la anumite întrebări şi vă asigur că tot ceea ce ţine de Ministerul Afacerilor Interne vă va fi pus la dispoziţie şi se va răspunde la toate întrebările”, a explicat Lucian Bode.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close