Italia

Lobby-ul politic și mediatic pro LGBT face presiuni asupra Italiei, după ce Guvernul Meloni a STOPAT DEFINITIV portița prin care cuplurile de același sex se înregistrau ca „părinți” de copii

Asculta informatia

Guvernul Giorgiei Meloni a pus capăt unei portițe folosite de cuplurile de același sex, prin care acestea se înregistrau în Italia, deși legislația acestei țări interzice explicit acest lucru.

Mai precis, cuplurile se prezentau la primăriile din Italia cu un certificat de naștere emis în altă țară, iar oficiul de stare civilă îi înregistrau ca „părinți” ai copilului, în ciuda legii italiene. Acum, Guvernul Meloni, prin Ministerul de Interne, a impus respectarea legii, astfel că lobby-ul LGBT a intrat la turație maximă.

Deși nu este de competența Uniunii Europene, publicații apropiate lobby-ului LGBT, precum Euronews sau Euroactiv, fac presiuni pentru a transforma cazul într-o „controversă” europeană.

Euronews a scris chiar că „o controversă asupra familiei curcubeu se transformă, încet, într-o dispută a UE”. În realitate, este vorba doar despre un demers al primarului stângist al orașului Milano, Giuseppe Sala, care s-a dus cu jalba-n proțap la Bruxelles pentru a cere sprijin în tentativa sa de a încălca legea italiană.

Cum Uniunea Europeană nu are competențe în acest domeniu, care este lăsat la latitudinea statelor naționale, se induce ideea că UE ar avea un cuvânt de spus în acest sens.

Curtea de Casație a decis. Ministerul de Interne doar a ordonat prefecților să adere la această hotărâre. Nu există nicio diminuare a drepturilor LGBT, niciun atac asupra drepturilor părinților, pentru că toți copiii au aceleași drepturi. Ei pot fi recunoscuți de către părinții biologici”, a spus europarlamentarul Carlo Fidanza pentru Euronews.

Chiar publicația respectivă admite că legea italiană are supremație, atunci când scrie că planurile Comisiei Europene ca statutul de părinte să fie recunoscut de toate țările UE, dacă a fost admis într-un singur stat, au fost respinse la vot de către Senatul italian.

Citește și:  ROMA: 29 de milioane de doze de vaccin AstraZeneca ar fi ascunse într-o fabrică

Mai mult, Carlo Fidanza spune negru pe alb că totul este doar o campanie pentru legalizarea surogației: „Suntem martorii unei campanii ideologice care are un obiectiv clar, anume legitimarea practicii de a închiria uterul, o practică pe care noi, ca și guvern, o condamnăm și pe care, apropo, a condamnat-o și Parlamentul European într-una din rezoluțiile sale”. Bineînțeles, ambele publicații descriu poziția lui Fidanza ca fiind de „extrema dreaptă”.

Giorgia Meloni, care a câștigat clar alegerile din Italia, a reiterat recent că orice copil are dreptul la un tată și o mamă.

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 + = 41

Close