Romania

LIVE Revoluție în toată țara: Românii îl sfidează pe Arafat. Iohannis demisia!

Zeci de mii oameni protestează la ora 2:00 noaptea în mai toate orașele mari ale României. Românii cer ridicarea restricțiilor și demisia președintelui Klaus Iohannis, premierului Florin Cîțu și a șefului DSU Raed Arafat. Cetățenii spun că și-au pierdut locurile de muncă și nu mai pot să mai trăiască în asemenea condiții.

În Galați, Constanța, Brăila, Pitești, Sibiu, București, Arad, Timișoara, Cluj, Ploiești și alte orașe românii au ieșit în stradă în număr mare sfidând restricțiile impuse de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Oamenii scandează: „Jos cu Arafat, Iohannis demisia, jos guvernul, alegeri anticipate, vrem libertate, fără mască, jos cu dictatura, fără restricții, fără carantină, ne-am săturat.”

România face o noapte albă în stradă pentru că nu se mai poate trăi în dictatură. Suntem supuși de mai bine de un an de zile unei opresiuni agresive a statutului condus de Raed Arafat și Klaus Iohannis.

Iohannis și guvernele sale provizorii au distrus economia României în acest an pandemic. Ei au îmbogățit peste măsură Big Pharma și firmele de partid prin contracte fără licitație publică, în timp ce românii au murit arși de vii în spitale. Acești indivizi cocoțați în fruntea statului au organizat o adevărată ciolaniadă după alegerile din decembrie și trebuiesc sancționați exemplar la vot.

Abuzurile instituțiilor statului și sutele de milioane de euro cuantificate în amenzi au provocat această furie populară. Anularea restricțiilor nu va salva coaliția de guvernare. Românii sunt extrem de nemulțumiți și se poate ajunge la alegeri anticipate și suspendarea președintelui Klaus Iohannis.

Citește și:  Pandemia vaccinaților și mascaților: Primele două cazuri depistate cu tulpina Omicron în România au fost confirmate la persoane vaccinate și mascate aduse din Africa de Sud de Ciucă și Arafat

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close