Romania

Listele celor care cenzurează presa din România și impun Dictatura Covid: „Grupul Manciu” și „Grupul Arafat”

Asculta informatia

Scandalul stârnit în coaliția de guvernământ de demiterea useristului Vasile Voiculescu de la Sănătate de premierul „liberal” Florin Cîțu pare a se lăsa cu acuzații de ambele părți și cu răzbunări din partea taberei revoltate. Cum când doi se ceartă, al treilea câștigă, am putut și noi afla, după un an de secretomanie, componența nominală a grupului tehnico-științific covidian condus de Andi Manciu. Acel grup care a adoptat în mod nedemocratic toate măsurile liberticide și, în special, cenzurarea presei în timpul stării de urgență, inclusiv închiderea publicației „Justițiarul” condusă de regretatul Albin Marinescu. Pe lângă acesta, tot acum s-a aflat și componența Grupului Arafat, care decide măsurile restrictive aberante la care obligă populația să se supună, cum este carantina pe care o trăim și pe care a adoptat-o, după cum a recunoscut Arafat, fără nici o bază științifică ci copiind de la Franța (!).

Bogdan Tiberiu Iacob dezvăluie: „Ieri, s-a aflat, în fine, „pe surse”, componența completă a grupului de comunicare, condus de Andi Manciu. Cum am scris deja, cel mai probabil lista a fost livrată presei de către USRPLUS, care a primit-o oficial, în martie, de la MAI, în urma unei interpelări parlamentare și a ținut-o în mînecă pînă ieri.

Bomba vine tot de la răspunsul MAI, însă: aflăm de la ministrul Lucian Bode că într-o anexă a Hotărîrii nr.2 din 8 ianuarie 2021 a Comitetului pentru Situații de Urgență, este furnizată și lista completă a membrilor Grupului de Suport Tehnico-Științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase, adică legendarul, de acum, grup al lui Raed Arafat, cel care propune toate restricțiile de un an încoace.

Citește și:  Sute de persoane au participat la un protest împotriva măsurilor anti-Covid, la Constanța

Bode indică în document și o adresă de e-mail a guvernului unde poate fi găsită respectiva componență.

Astfel, guvernanții au împușcat doi iepuri dintr-un foc: au „comunicat” public, după un an de mister, componența grupului, proaspăt modificată, asigurîndu-se, totodată, că nu află mai nimeni de ea.

Dovadă e faptul că informația a fost preluată în treacăt, la vremea respectivă, doar de siteuri de nișă ultraspecializate, precum viața-medicală.ro ori dcmedical.ro.

Iată cine sunt cei care decid restricțiile românilor în pandemie, cu mențiunea că Andreea Moldovan a devenit, din ianuarie, nr.2 în grup, ca secretar de stat, ceea ce înseamnă că acum va trebui să iasă din grup”, a scris Bogdan Tiberiu Iacob pe Inpolitics.ro, cu referire la „Grupul Arafat”. Sub numele și tabelul de mai jos urmează „Grupul Manciu”.

Componența Grupului tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt-contagioase pe teritoriul României:

Institutul Național de Sănătate Publică (INSP): dr. Simona Pârvu (director general), dr. Adriana Pistol (director CNSCBT), dr. Radu Cucuiu (INSP).

Ministerul Sănătății: Andreea Moldovan (vicepreședintele grupului, secretar de stat), Andreea Tamaș (director cabinet), dr. Amalia Șerban (director).

INBI Matei Balș: prof. dr. Gabriel Popescu (medic boli infecțioase), dr. Cătălin Apostolescu (medic boli infecțioase).

Ministerul Apărării Naționale: dr. Dragoș Marian Popescu (șef direcția medicală), dr. Valeriu Gheorghiță (direcția medicală).

SURSA: Active News

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − 40 =

Close