Romania

Lidia Buble dezbrăcată, internetul e în flăcări. Imagini controversate

Lidia Buble postează sexy, fanii îi sar la gât. O replică tăioasă vine să o pună la punct pe artista care, după despărțirea de Răzvan Simion, postează tot mai dezbrăcată.

Buble a apărut recent într-un costum de baie verde strălucitor, destul de minimalist, cel puțin în partea de jos. Pentru impresie artistică și-a acoperit corpul cu două pungi de Haribo și încă niște dulciuri mentolate, iar alături a scris „Snack”.

Internauții au luat foc. Mai toți i-au spus că e cea mai proastă alegere, costumul de baie respectiv, și că e păcat să se afișeze cu așa o vestimentație urâtă atâta vreme cât e posesoarea unui corp atât de frumos.

Însă cineva a ținut să puncteze dur de tot. „Fără supărare, corpul nu e super mișto, dacă te uiți cu atenție e otova, nu e scobita la mijloc nu are curbe feminine parca e o scândură, un bărbat. Un asemenea corp nu trebuie expus în acest hal deoarece e foarte urât”, susține Maria Drăguș.

„E otova, nu e scobita la mijloc nu are curbe feminine”

„Este curios cum alții încearcă să intervină nu doar în viața mea, cât  și în ceea ce privește aspectul meu fizic. Pe moment,  poate  fi  distractiv  dar,  dintr-un punct, poate deveni enervant. În această  toamnă,  voi   lansa   o   piesă   care vorbește   exact   despre   acest   subiect, despre cât de bine te poți simți în pielea ta, fără să devii obligată să faci ceva din cauza presiunii celor din jur.

Sunt convinsă că Tatăl de Sus m-a desenat așa cum trebuie, iar eu mă simt nemaipomenit în pielea mea”, a transmis Lidia Buble, într-un interviu pentru Viva.ro

Citește și:  Oana Lovin și Codruța Cerva, scandal cu jandarmii la sosirea lui Klaus Iohannis. Video

Este de remarcat că, în ciuda religiei mai restrictive a familiei sale, Lidia nu are nicio problemă să își expună corpul în public. Ultimele ei apariții sunt notabile. Vedeta a făcut furori la cât de decoltată a apărut.

Momentan nu se știe dacă în viața ei ar fi apărut un înlocuitor pentru Răzvan Simion, dar este posibil din moment ce despărțirea lor a avut loc pe fondul faptului că artista nu mai era fericită alături de prezentatorul de la Antena 1, după cum a mărturisit acesta. Rebela Buble și-a văzut imediat de viață.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close