Asia

Klaus Schwab: China comunistă este un model pentru multe țări în crearea noii lumi de mâine. VIDEO: Chinezii au început revoltele împotriva Dictaturii Covid

Asculta informatia

Socialistul de modă veche și fondatorul Forumului Economic Mondial (WEF), Klaus Schwab, a stat de vorbă cu Tian Wei de la CGTN în timpul Summitului APEC din Thailanda.

În cursul discuției, Schwab a fost întrebat dacă liderii lumii au reușit sau nu să ajungă la un acord pentru a-și promova agenda globalistă.

”În cadrul G20, ați fost acolo și dumneavoastră, întâlnindu-vă cu unii dintre lideri. Domnule profesor Schwab, ce părere aveți despre rezultat? În cele din urmă, liderii au convenit ceva sub formă de declarație și pare destul de pozitiv cu toate aceste voci incluse”, a spus Wei.

”Cred că este deja pozitiv. Deci, faptul că toată lumea a fost de acord cu privire la declarație. Ceea ce nu am avut în ultimii ani”, a răspuns Schwab.

Amintim că Schwab a participat la recent încheiatul summit G20 din Bali, Indonezia, unde a promovat ”Noua Ordine Mondială” în fața liderilor importanți din comunitatea de afaceri.

Liderii G20 au emis o declarație comună la finalul summitului, în care au pledat pentru un standard universal privind dovada vaccinării pentru călătoriile internaționale și au îndemnat la crearea de ”rețele digitale globale de sănătate pentru a consolida prevenirea și răspunsul la viitoarele pandemii”.

Alte teme au fost aprobate de toți membrii blocului G20, inclusiv securitatea alimentară și energetică, clima și biodiversitatea, sănătatea și transformarea digitală.

Schwab a adăugat în timpul interviului: ”Acum baza a fost formată, dar trebuie să facem un pas înainte. Trebuie să avem o abordare strategică. Trebuie să construim lumea de mâine. Este vorba de o transformare sistemică a lumii. Așadar, trebuie să definim cum ar trebui să arate lumea și ce dorim să iasă din această perioadă de transformare.”

Citește și:  „Suspendarea internărilor și operațiilor pentru pacienții care nu sunt cazuri de urgență este o crimă!” – Marcel Ciolacu referitor la decizia lui ARAFAT

Apoi, Schwab a continuat fără să clipească: China reprezintă un ”model pentru multe țări” din pricina ”realizărilor sale extraordinare”.

”Respect realizările Chinei, care sunt extraordinare în ultimii peste 40 de ani. Cred că este un model de urmat pentru multe țări. Dar cred, de asemenea, că ar trebui să lăsăm la latitudinea fiecărui stat să ia propria decizie cu privire la sistemul pe care dorește să îl adopte. Și cred că ar trebui să fim foarte atenți atunci când impunem sisteme. Dar modelul chinezesc este cu siguranță un model foarte atractiv pentru un număr destul de mare de țări”, a declarat Schwab.

”Aștept cu nerăbdare să am o voce chineză puternică la Davos pentru a explica și mai bine lumii ce înseamnă Congresul Partidului, care stabilește principiile politicii. Ce înseamnă cu adevărat pentru colaborarea globală și dezvoltarea globală”, a continuat Schwab.

Urmăriți videoclipul de mai jos:

În realitate, China este un model de urmat pentru exact *zero* țări. Schwab are nevoie de o verificare a situației de la firul ierbii.

Un raport ONU a implicat guvernul chinez în ”crime împotriva umanității”.

”Constatările raportului confirmă dovezile pe scară largă de detenții arbitrare în masă, separări de familii, tortură și persecuție religioasă – și concluzionează că autoritățile chineze ar fi putut comite crime împotriva umanității”, potrivit Just Security.

Citește și:  „Cel mai mare scandal de corupție din istoria omenirii”. Un eurodeputat denunță achiziția de vaccinuri anti-Covid-19 în UE / Relația Ursulei von der Leyen cu Big Pharma

The Gateway Pundit a relatat anterior că angajații de la cea mai mare fabrică Apple iPhone din lume, situată în Zhengzhou, China, au fost bătuți și reținuți după proteste împotriva restricțiilor și a ratelor de salarizare COVID.

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 58 =

Close