Klaus Iohannis, întâmpinat de protestatari, la intrare în biserică / O femeie i-a strigat: ”Jó napot kívánok, PSD!” – Europa News
Romania

Klaus Iohannis, întâmpinat de protestatari, la intrare în biserică / O femeie i-a strigat: ”Jó napot kívánok, PSD!”

Preşedintele Klaus Iohannis a fost, duminică, împreună cu soţia la biserică în Sibiu, iar înainte de a intra o femeie i-a strigat ”Jó napot kívánok, PSD!”. De asemenea, un bărbat a afişat mesajul ”La biserică…degeaba”. Protestul vine în contextul negocierilor dintre PNL şi PSD pentru formarea unei majorităţi.

Preşedintele Klaus Iohannis, care petrece sfârşitul de săptămână la Sibiu, a mers, duminică, cu soţia la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu.

Înainte de a intra în biserică o femeie i-a strigat ”Jó napot kívánok, PSD!”, mesaj pe care preşedintele însuşi la rostit, în aprilie 2020, pentru a ataca PSD.

De asemenea, un bărbat a afişat, pe o foaie, mesajul ”La biserică…degeaba”.

Klaus Iohannis întâmpinat cu proteste în Piața Mare: ”Jó napot kívánok,  PSD!"

Şeful statului nu s-a oprit cu protestatarii şi nici nu a făcut declaraţii.

Nemulţumirea sibienilor vine în contextul negocierilor dintre PSD şi PNL pentru formarea unui Guvern, alianţă pe care surse politice susţin că a cerut-o chiar preşedintele Klaus Iohannis.

De altfel, un protest care vizează această colaborare dintre PNL şi PSD este programat, duminică, la Sibiu.

Citește și:  Președintele Iohannis a atacat la CCR modificarea legii educației prin care orice referire la identitatea de gen a fost interzisă în școli și universități
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close