Romania

Klaus Iohannis inamicul nr.1 al Romaniei

Asculta informatia

Klaus Werner Iohannis a transformat PNL într-o cazarmă timorată, unde ordinele se execută, nu se discută. Viața democratică a celui mai vechi partid din România seamănă, azi, cu o animația delirantă a membrilor unei secte fondată în jurul cultului Comandantului Suprem.

Cu gândul la sinecura proprie, nimeni din conducerea partidului fondat de Brătieni nu îndrăznește să discute liniile strategice greșite impuse de regimul Iohannis: militarism, cezarism, globalism.

Pentru un Plăvan-Suveran îndepărtat de popor și rupt de realitate, orice discurs național și orice pledoarie vie pentru libertate reprezintă astăzi o erezie. Nici adevărul, nici hărnicia și nici România lucrului bine n-au prosperat sub regimul Iohannis. Dimpotrivă. Țara a continuat să fie abandonată de tinerele generații care-și caută peste hotare un trai mai bun.

Iohannis a devenit sinonimul sfidării la adresa omului de rând. În plină epidemie virală, când românii mureau cu miile, Măria Sa flexa o crosă de golf și îndruga minciuni sfruntate, schițând zâmbete fade și debitând eterne platitudini către presa cumpărată sau obedientă.

SURSA: Mihail Neamtu

Citește și:  Miting de protest în Piața Victoriei. Proiectul privind carantinarea și izolarea scoate oamenii în stradă
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close