Romania

Kaufland, amendat de ISU Prahova după montarea gardurilor în magazine

Asculta informatia

ISU Prahova a controlat magazinele Kaufland din județ, după montarea gardurilor care separau accesul bazat pe certificatul verde. 

Gardurile montate în interiorul magazinelor delimitau zonele cu acces permis doar celor cu certificat verde de zona cu produse alimentare, în care pot intra și cei nevaccinați.

Amplasarea gardurilor afecta însă căile de evacuare, astfel că ISU Prahova s-a autosesizat și a dispus controale în magazinele din județ.

“Având în vedere apariția în spațiul public a unor imagini și comentarii referitoare la montarea unor separatoare mobile in patru centre comerciale aflate pe raza municipiilor Ploiesti și Câmpina, instituția noastră s-a autosesizat și pe cale de consecință a fost dispusă o acțiune de verificare in aceasta după-amiaza.
Au fost executate 4 controale (au fost verificate exclusiv căile de evacuare), in urma cărora au fost identificate 4 nereguli. Trei dintre acestea au fost soluționate, iar cea de-a patra urmează sa fie remediata in cursul zilei. In urma verificării au fost aplicate 3 avertismente și o amenda de 2500 lei”, a transmis ISU Prahova.

Citește și:  Timiș: 100 de euro mită oferită unui polițist pentru fiecare migrant care trece granița
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 6

Close