Justin Bieber s-a botezat alături de soția lui, într-un lac. Fotografii spectaculoase din timpul ceremoniei – Europa News
AmericaReligie

Justin Bieber s-a botezat alături de soția lui, într-un lac. Fotografii spectaculoase din timpul ceremoniei

Justin Bieber a dezvăluit unul dintre cele mai speciale momente pe care le-a trăit alături de soția sa, modelul Hailey Baldwin.

Miercuri, cântărețul de 26 de ani a declarat că s-a botezat în religia creștină, alături de tânăra de 23 de ani și a postat mai multe fotografii din timpul ritualului religios pe Instagram.

Evenimentul a avu loc într-o piscină, iar cei doi au purtat  costume de baie. În imagini, cuplul poate fi văzut ținându-se de mâini în timp ce sunt scufundați sub apă.

Momentul în care eu și @haileybieber, soția mea și cu mine am fost botezați împreună! Acesta a fost unul dintre cele mai speciale momente ale vieții mele.Mărturisindu-ne în mod public și față de prietenii și familie dragostea și credința în Isus ”, a scris Bieber în dreptul fotografiilor din timpul evenimentului.

Potrvit MailOnline, botezul a avut loc în Idaho, SUA, luna trecută, în timp ce cuplul era într-o călătorie, însă locul nu a fost dezvăluit de cei doi îndrăgostiți.

Religia a jucat un rol important în relația  lui Bieber și Baldwin, încă de la început a relației.Ei s-au cunoscut pentru prima dată în 2009, pe când erau copii, dar s-au reîntâlnit în timpul unei slujbe dintr-o biserică din New York, câțiva ani mai târziu.

Cuplul s-a logodit în Bahamas în iulie 2018 și s-a căsătorit două luni mai târziu, într-o ceremonie secretă din New York. În septembrie 2019, și-au sărbătorit din nou mariajul într-o ceremonie religioasă în Carolina de Sud.

La începutul acestui an, Bieber a vorbit despre descoperirea laturii sale spirituale și despre modul în care se lasă ghidat de credință în următoarea fază a relației sale cu Hailey Baldwin.

“Vreau să-mi întemeiez o familie. Vreau să mă bucur de căsnicie, să merg în turneu, să fiu căsătorit, să mă bucur de călătoriile în doi, să ne clădim o relație. Cred că acesta este cu siguranță următorul pas.”

Citește și:  Critici în Grecia după ce guvernul a scutit bisericile de la aplicarea restricţiilor anti-COVID-19
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close