Romania

Judecătoarea Adriana Stoicescu, despre mișcarea LGBT „care a murdărit Timișoara”: O mână de imberbi, cărora nu le creste barba și care nu se hotărăsc dacă să poarte sau nu sutien, a pus mâna pe planetă

Judecătoarea timișoreană Adriana Stoicescu a reacționat la ferm la auzul știrii că orașul de pe Bega va fi gazda unui festival al LGBT-iștilor, dar în schimb Primăria nu mai are bani pentru Festivalul Inimilor.

Ea a scris că orașul și planeta au fost preluate de „o mână de imberbi, cărora nu le crește barba și care nu se hotărăsc dacă să poarte sutien”.

Impetuoasa judecătoare a scris că „mâna lungă a corectitudinii politice a invadat Timișoara”, referindu-se probabil la Primarul Dominic Fritz, cel care a activat ani de zile într-un partid al acestei ideologii, în Germania.

în fața unor specimene care, dacă trăiau în preistorie, ar fi fost micul dejun al unui animal mai pricăjit.

O mână de imberbi, cărora nu le crește barba și care nu se hotărăsc dacă să poarte sau nu sutien, a pus mâna pe planetă.

Bărbații adevărați, avându-i în preajma, i-ar trimite după țigări, dacă ar ști că se pot descurcă în trafic.

Femeile, privindu-i, își redescoperă instinctul matern. Altceva, bieții de ei, nu pot să trezească…

Oameni mici și frustrați, înțepeniți în traumele copilăriei în care, probabil, s-au simțit neiubiți, vor să legifereze frustrarea lor. Să ne facă să ne simțim vinovați pentru neîmplinirile lor. Apoi să întoarcă lumea cu susul în jos. Pentru că vor și pot.

Se pretind torturați și marginalizați și ne cer să facem doi pași în spate. Să ne fie rușine că ne simțim și ne numim femei și bărbați, să ne ascundem în grote și, atunci când ieșim, să îngenunchem cuviincios, în fața oricui, dar nu în fața Lui.

Citește și:  A murit în timp ce facea Live pe Facebook: Victima este un cantaret de manele

În numele unei imbecilități numită corectitudine politică îi lăsăm să dea foc planetei.

Și, mai ales, îi lăsăm să Îi dea foc Lui Dumnezeu.

De parcă toată nebunia planetară nu ar fi de ajuns, mâna lungă a corectitudinii politice a invadat Timișoara. A murdărit-o, distrugându-i spiritul.

Oameni care nu au nici cea mai mică idee despre ce înseamnă Timișoara vor să ne înregimenteze în nebunia lor.

De ani de zile avem Festivalul Inimilor. Aveam zilele în care Timișoara devenea o uriașă grădină.

Aveam micile noastre bucurii ale unui oraș pe care NU ÎL MERITAȚI!

Azi avem o imensă disperare.

Parcurile sunt distruse. Florile au dispărut. Timișoara e plină de gunoaie și e în paragină.

Mâine veți acoperi Catedrala cu o imensă pânză neagră, că să nu va mai deranjeze marșurile.

Domul îl veți transformă în birt.

Și când veți termină de transformat planetă după chipul vostru, îngropând Chipul Lui, când noi, penibilii, vom dispărea, ce credeți că se va întâmpla?

Veți fi fericiți? Cu cine veți mai lupta?

Când veți distruge orice urmă de normalitate veți găsi, de fapt, ceea ce nu vreți să vedeți acum.

Marele gol care va mână înainte.

Poate în următorii ani ne veți urca în spatele autobuzului și tramvaiului.

Ne veți pune semne distinctive pe haine.

Ne veți trimite în lagăre să ne reeducati și să acceptăm cele 124 de genuri ale voastre.

Mi-e milă de nefericirea voastră, a celor care credeți că a fi bărbat sau femeie e rușinos.

Va înțeleg frica de normalitate și frica de moarte. Dar, într-o zi, tot veți muri.

Și promit să va aștept Dincolo și să va întreb: A meritat?”, a scris judecătoarea.

Citește și:  România - foarte severă la adresa vieții religioase

Mesajul a fost criticat de către alt judecător, Cristi Dănileț, care a insinuat că Adriana Stoicescu ar trebui să fie cercetată pentru aceste declarații.

„Acest limbaj profund academic, ce denota o adâncă gr+ija pentru aproapele, aparține unui apărător al drepturilor omului. Dupa cum se vede, apară drepturile si in timpul liber, ceea ce ma face aproape invidios: un astfel de individ nu va fi niciodata urmarit de Inspectia Judiciara pentru dragostea pe care o manifestă, ci va fi lasat sa zburde nestingherit in spatiul cosmic si chiar in cel online. Asa de liber as vrea si eu, insa nu am limbajul metaforic atat de dezvoltat”, este comentariul lui Danilet, scrie Impact Press.

„Ii multumesc domnului judecator Vasilica Danilet pentru comentariu, precum si fanilor domniei sale. Aceste cuvinte “ne doare”. Il anunt sa stea linistit, sunt cercetata din plin pentru postari. Imi cer iertare ca nu sunt in stare sa fac politica, sa cotrobai prin arhive, sa tund iarba si sa ma bat.

Multumesc pentru apelativul “individ”, dar sunt individa. Imi iau angajamentul ca, dupa pensie, sa devin fan activ al tururor celor pe care mi-i indica domnia sa. In acelasi timp ma autodenunt pentru incalcarea drepturilor omului. Solicit pedeapsa capitala. Este unicul drept la replica, va asigur!”, este raspunsul Adrianei Stoicescu, care a fost avertizata de Facebook ca textul sau incalca anumite standarde ale comunitatii.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close