America

Joe Biden caută să faciliteze accesul la pastilele de avort

Asculta informatia

Sfidând cu orice preț decizia Curții Supreme, administrația Biden vrea să facă pastilele de avort accesibile în fiecare stat.

În urma răsturnării deciziei Roe v. Wade ce permitea avorturile în America, Departamentul de Sănătate a dezvăluit marți detalii pentru creșterea accesului cât mai ușor la pastilele de avort. Secretarul Xavier Becerra spune că grupul operativ al departamentului va lucra pentru a proteja utilizarea contraceptivelor la nivel federal. Agențiile guvernamentale se străduiesc să înțeleagă ce pot și ce nu pot face cu privire la avort în conformitate cu legea federală. Democrații fac din avort problema principală a campaniei la jumătatea mandatului din noiembrie.

De viineri, de când Roe v. Wade a fost anulată, 13 state au ales să interzică avortul pe termen nelimitat, în timp ce celelalte state pot implementa alte restricții.

CBN News raportează o creștere a atacurilor violente și a intimidărilor față de centrele de sarcină la nivel național și a organizațiilor care luptă pentru a proteja femeile și copiii lor nenăscuți.

Citește și:  Incapacitatea poliţiei de a asigura securitatea clădirii Capitoliului ridică întrebări serioase
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − = 62

Close