America

Joe Biden, apărătorul comunității LGBT / America, în pas alergător spre faliment!

Ordinul va proteja tinerii LGBT de terapia de conversie, o practică care este interzisă în cel puțin 20 de state și Washington, DC, conform Movement Advancement Project, un think tank care urmărește politicile LGBT din SUA.

Administrația Biden sprijină drepturile LGBT

De asemenea, va înființa programe pentru a aborda criza de sănătate mintală a tinerilor LGBT și pentru a preveni sinuciderea în cadrul acestei populații „prin extinderea accesului la resursele de prevenire a sinuciderii”, au spus înalți oficiali ai administrației Biden, potrivit axios.com.

„Ordinul meu va folosi toată forța guvernului federal pentru a preveni practicile inumane de terapie de conversie. Aceasta este prima dată când guvernul federal dă un răspuns coordonat împotriva acestei practici periculoase și discreditate”, a declarat președintele Joe Biden.

Ordinul va lansa o nouă inițiativă „pentru a aborda discriminările cu care se confruntă copiii și părinții în sistemul de plasament”. Biden solicită, de asemenea, Departamentului de Sănătate și Servicii Umane să elaboreze „o nouă cartă a drepturilor pentru persoanele în vârstă LGBTQI+”.

Economia SUA, în scădere

Înalți oficiali ai administrației Biden au spus că acțiunile vor fi întreprinse „în limita bugetelor existente ale agențiilor”. Folosind banii deja alocați agențiilor federale, în loc să solicite noi finanțări, Biden a spus că ordinul este menit să contracareze peste 300 de legi anti-LGBTQ introduse de parlamentarii de stat doar în ultimul an.

Departamentul de Sănătate și Servicii Umane va elabora noi politici pentru extinderea îngrijirii pentru familiile LGBT, iar Departamentul de Educație va elabora reguli pentru a proteja mai bine elevii LGBT din școlile publice.

Citește și:  Trump: Palestinienii se vor alătura în cele din urmă unui acord de pace cu Israelul

Dar acțiunea lui Biden va pune și mai multă presiune pe bugetul Statelor Unite, care are nevoie de finanțare semnificativă după ajutorul uriaș acordat Ucrainei. Contracția economică a Statelor Unite de la începutul anului a depășit așteptările, deoarece afacerile și investițiile private slabe nu au reușit să compenseze cheltuielile puternice ale consumatorilor.

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close