Romania

Ea este Iuliana, mama care s-a aruncat de pe bloc cu copiii în brațe.

Asculta informatia

Apar noi informații legate de mama de 32 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara împreună cu copiii săi.

Mașina Iulianei a fost parcată pe trecerea de pietoni, după care a urcat în bloc și a recurs la gestul inexplicabil. Oamenii legii au descoperit în autovehicul câteva hăine ale copiilor, un suc cu paiul, dar și portofelul femeii.

Polițiștii au aflat însă că autoturismul nu era al ei, ci al iubitei fratelui acesteia.

Potrivit celor de la Serviciul de Stare Civilă din Timișoara, aceasta era divorțată de soțul ei, însă cu doar două săptămâni în urmă, pe 19 aprilie, sinucigașa a depus actele pentru a se recăsători cu fostul său soț.

Femeia a murit pe loc după ce s-a aruncat de pe bloc, iar alături de ea și cei doi copii ai săi.

Lângă băiețelul de trei ani anchetatorii au găsit și jucăria cu care a sărit de pe bloc în momentul tragediei. La scurt timp, după sosirea medicilor, și fetița de șase ani a murit în ciuda eforturilor cadrelor medicale care au încercat să o salveze.

Femeia în vârstă de peste 32 de ani şi unul dintre copii, un băiețel în vârstă de 3 ani, au decedat la scurt timp după ce s-au lovit de asfalt.

Cel de-al doilea copil, o fetiţă în vârstă de 6 ani, a fost preluat de un echipaj SMURD şi din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Vecinii sunt șocați de cele întâmplate, mai ales că din spusele lor, în bloc nu locuiește nicio femeie care să aibă copii.

Administratorul susține că ușa care permite accesul pe bloc era încuiată și că nu își dă seama cum a putut urca pe imobil.

Citește și:  BREAKING: Încă o reacție adversă la vaccin: șoc anafilactic pentru un pacient

Iuliana, mama care s-a aruncat de pe bloc cu copiii în brațe, a parcat pe trecerea de pietoni. Ce au descoperit polițiștii în autoturism 765426

Iuliana, mama care s-a aruncat de pe bloc cu copiii în brațe, a parcat pe trecerea de pietoni. Ce au descoperit polițiștii în autoturism 765427

Iuliana, mama care s-a aruncat de pe bloc cu copiii în brațe, a parcat pe trecerea de pietoni. Ce au descoperit polițiștii în autoturism 765437

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 40

Close