Italia

ITALIA: Starea de sănătate a lui Silvio Berlusconi este GRAVĂ

Asculta informatia

Fostul prim-ministru italian Silvio Berlusconi este grav bolnav, iar procesul său pentru coruperea unor martori ar trebui să fie suspendat temporar, a declarat miercuri un procuror din Milano, potrivit Reuters şi agerpres.

Berlusconi, în vârstă de 84 de ani, a fost spitalizat şi externat anul acesta după ce a contractat COVID-19 în septembrie trecut, iar în ultimele zile s-au înmulţit speculaţiile potrivit cărora starea sa de sănătate s-ar fi deteriorat.

„Suntem ferm convinşi că Berlusconi este grav bolnav şi suferă de o afecţiune serioasă. Asta arată certificatele medicale şi rezultatele consultaţiilor”, a spus procurorul Tiziana Siciliano.

Exprimându-se în cursul unei audieri într-un dosar legat de un alt caz în care Berlusconi a fost achitat pentru relaţii sexuale cu o minoră numită „Ruby”, Siciliano a spus că Berlusconi ar trebui să fie temporar scutit de proces.

Judecătorul va decide cu privire la disjungerea cauzei lui Berlusconi de ceilalţi inculpaţi pe 26 mai, când va avea loc o nouă audiere.

Berlusconi, premier de patru ori, este acuzat de coruperea unor martori pentru a păstra tăcerea în dosarul prostituţiei cu minore, începând din anul 2013. El a negat orice act reprobabil din partea sa.

Magnatul media a părăsit spitalul San Raffaele din Milano sâmbătă, după cinci zile de internare. A mai fost spitalizat în martie şi de două ori în aprilie. De asemenea, a fost consultat la spital în ianuarie din cauza unei probleme cardiace.

În prezent, „primeşte îngrijiri la domiciliu. Bineînţeles că suntem îngrijoraţi”, a declarat presei avocatul lui Berlusconi, Federico Cecconi.

Citește și:  Un medic a omorât doi bolnavi de Covid, ca sa elibereze paturi în spital
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − = 22

Close