Italia. O badantă româncă a ales să devină prostituată, în „epoca Covid“: „Lucrez doar pentru a plăti chiria – Europa News
Italia

Italia. O badantă româncă a ales să devină prostituată, în „epoca Covid“: „Lucrez doar pentru a plăti chiria

Sectorul sexual din Milano și din restul Italiei a suferit, ca și celelalte ramuri ale economiei, din cauza pandemiei, dar nu a dispărut. Un reporter Fanpage a vorbit cu unele lucrătoare sexuale din zona de sud a Milanului și a aflat astfel povestea unei românce care a fost badantă, dar a ales să se prostitueze în stradă doar pentru că așa câștigă mai bine și își poate permite să achite chiria.

Reporterul Fanpage a discutat cu câțiva dintre lucrătorii sexuali din zona de sud a Milanului, toate femei din Europa de Est.

Prima femeie, de origine română, oferă servicii sexuale pe o saltea poziționată la capătul unui drum de țară. Poartă mască și spune că „acum, lucrăm doar pentru a plăti chiria”. Cândva românca lucrase ca îngrijitoare. Dar și-a pierdut slujba și a început apoi să practice cea mai veche meserie din lume. „Câștigi mai mult”, a mărturisit ea.

Când restricțiile diferitelor Decrete adoptate în Italia au fost mult mai stricte, incluzând lock-down-uri, clienții săi fideli se ofereau să o ducă la un hotel.  Nu se teme de statul în stradă. „Sunt atât de mulți nebuni, îi văd în fiecare zi. Fotografiez întotdeauna plăcuța de înmatriculare și dacă cineva încearcă să mă jefuiască sau să mă bată – și se întâmplă și asta – sun la Poliție sau la Carabinieri”, mărturisește românca reportului FanPage, care o filmează cu o cameră ascunsă.

Teama că ar putea contacta, printre altele și noul coronavirus, este infimă. „Am încredere în clienții mei: dacă îmi spun că nu au febră și sunt bine, îi cred”, spunea ea.

Citește și:  O româncă filma minore și le posta pe site-uri porno, la cererea clienților străini, care plăteau și 600 euro pe minut
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close