Italia. 200 de CADAVRE au fost luate de viitură, după o alunecare de teren – Europa News
Italia

Italia. 200 de CADAVRE au fost luate de viitură, după o alunecare de teren

Alunecarea de teren a avut loc în cimitirul din Camogli(Genova) și a dus aproximativ de sicrie în apele mării. 

Alunecarea de teren a distrus, de asemenea, două capele și le-a făcut să cadă în apă. Prăbușirea ar fi fost cauzată de eroziunea coastei de sub zona cimitirului, probabil agravată de valurile violente de furtuni care au lovit Liguria în ultimii ani.

Aproximativ 200 de sicrie au fost trase de alunecarea de teren și au ajuns parțial în mare în Camogli (Genova) după ce o porțiune a cimitirului care se află pe coasta stațiunii turistice s-a prăbușit, la aproximativ 50 de metri deasupra nivelului mării.

Tino Revello, consilier pentru lucrări publice al orașului Camogli, a explicat că zona a fost sub observație de ceva timp și se lucrează la consolidarea zonei stâncoase de sub cimitir. „Zona”, a adăugat el, „a fost”, închisă, deoarece s-ar fi auzit zgomote ciudate în ultimele zile”.

La locul alunecării de teren s- au deplasat echipe de scafandri de la pompieri, bărci ale Gărzii de Coastă și pompierii, precum și un elicopter al pompierilor.

S-au început operațiuni pentru recuperarea sicrielor cu cadavre și aducerea lor înapoi în portul din Camogli, dar multe dintre ele au rămas blocate pe stânci și pe pământul adus de alunecarea de teren. Recuperarea lor a fost descrisă drept „complicată”, relatează TG24.

Citește și:  Un senator italian lansează partidul Italexit pentru a scoate Italia din UE
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close