AmericaWorld

Dezvăluiri despre cum a apărut PLANDEMIA și ce rol a jucat America

Scandal mare cât Pentagonul în America, acolo unde dezvăluirile despre cum a apărut pandemia Covid-19 au aruncat în aer încrederea în instituțiile federale. Dr. Anthony Fauci este acuzat că s-a aflat în spatele programelor de secvențiere a virusurilor derulate în laboratoarele din China, un program în care este implicat inclusiv Ministerul Apărării, pe lângă mulți oameni de afaceri, miliardari interesați doar de o Nouă Ordine Mondială și de Marea Resetare.

Cu asemenea ramificații care duc până în cele mai înalte sfere din SUA, nu-i de mirare că a izbucnit scandalul. Mulți caută să se spele pe mâini, de teama unui Nuremberg 2. CovidLeaks, cu dezvăluiri despre cum a apărut pandemia și ce rol a jucat America, amenință să măture tot în cale!

Cine sunt Ecohealth Alliance și Metabiota

Ecohealth Alliance este doar un alt ONG înțepat la conducta cu bani publici. Organizația a primit milioane de dolari din finanțarea contribuabililor americani pentru secvențierea coronavirusurilor. Manipularea genetică a celor mai periculoase virusuri s-a făcut în mai multe laboratoare, dar mai ales la Institutul de Virologie din Wuhan, cu o echipă mixtă compusă din oameni de știință chinezi și americani.

Dezvăluirile CovidLeaks cuprind și o altă firmă, Metabiota, o companie de biotehnologie din San Francisco, susținută puternic de gigantul Google. Metabiota folosește un program de „vânătoare de viruși”; cu alte cuvinte, urmărește viruși necunoscuți și efectuează pe ei tot felul de teste.

Între EcoHealth Alliance și Metabiota s-a format o legătură puternică, dar cu interese care merg dincolo de scopul cercetării medicale.

Cum s-a încercat blocarea dezvăluirilor

Citește și:  Nevada devine primul stat american care înscrie căsătoria între persoane de acelaşi sex în Constituţie

În aprilie 2020, angajați ai EcoHealth Alliance și Metabiota au avut un schimb de mesaje (email-uri) pe marginea coronavirusului SARS-CoV-2, care deja „paralizase” viața întregii omeniri. Tammie O’Rourke, de la Metabiota, i-a trimis prin email lui Hongying Li, coordonator peste programele EcoHealth Alliance din toată Asia de Sud-Est, un atașament cu secvențe de coronavirus detectat în China, secvențe ce fuseseră trimise la GenBank, una dintre cele mai mari baze de date genetice din lume.

Schimbul de informații între Tammie O’Rourke și Hongying Li a inclus și chestiunea dacă descoperirile Metabiota (secvențele genetice ale coronavirusului) ar trebui făcute publice, să se afle despre ele.

EcoHealth Alliance a avut o poziție clară: președintele ONG-ului, Peter Daszak, s-a opus publicării datelor despre secvențierea coronavirusului SARS-CoV-2, deși datele erau legate de pandemia Covid-19 și au fost colectate în China ca parte a unui program derulat prin intermediul Agenției Americane pentru Dezvoltare Internațională (USAID), un program de predicție dezvoltat și finanțat (și) de Pentagon!

Dacă Hongying Li a vrut să evite încărcarea informațiilor legate de secvențierea virusurilor motivând că orice dezvăluire „trebuie revizuită și aprobată de instituția abilitată de la Beijing”, Peter Daszak a scris: „Este extrem de important ca în acest moment să nu avem aceste secvențe trimise către Genbank. După cum probabil ați auzit, această secvențiere a făcut parte dintr-o subvenție a unui program tocmai încheiat de NIH (Institutul Național de Sănătate din America)”. În continuarea email-ului, șeful EcoHealth Alliance face referire la un articol din Politico, „Trump taie cercetările americane din China privind transmiterea virusului de la om la liliac și invers”. „A le face publice (n.r. – datele) va aduce o atenție nedorită asupra USAID”.

Citește și:  SUA: Senatul a votat împotriva vaccinării obligatorii impuse de președintele Joe Biden

Puși în fața dezvăluirilor, „oengiștii” se apără și spun că Ecohealth Alliance a făcut publice toate datele obținute în timpul cercetărilor la laboratorul de la Wuhan. „Toate secvențierile coronavirusurilor descoperite de EcoHealth Alliance în China au fost obținute folosind finanțarea NIH și au fost făcute publice în lucrări științifice revizuite de colegi și prin intermediul bazei de date Genbank, informații disponibile publicului”.

Anthony Fauci, în spatele Ecohealth Alliance

Însă CovidLeaks nu se oprește aici. Dezvăluirile arată că ONG-ul Ecohealth Alliance are în spate finanțare de la dr. Anthony Fauci, cel care nu numai că știa despre cercetările derulate la Wuhan, dar chiar el a condus lucrările!

Rezultatele muncii în laboratorul de virologie de la Wuhan trebuiau făcute publice, având o importanță uriașă pentru întreaga omenire. Datele obținute (secvențierea coronavirusului SARS-CoV-2) ar fi putut ajuta la descoperirea unor elemente-cheie despre originile Covid-19, dezvăluind structura genetică a virusului care a declanșat pandemia.

Congresul SUA, pe urmele celor care au „născut” pandemia Covid-19

Între timp, doi influenți congresmeni americani, republicanii Jim Jordan și James Comer (șefi peste comisiile de Supraveghere, respectiv Juridică), au declanșat o anchetă cu privire la apariția Covid-19. Cei doi îi cer secretarului Sănătății, Xavier Becerra, să lămurească în ce măsură directorul NIAID, dr. Anthony Fauci, știa încă din debutul pandemiei că SARS-CoV-2 este un virus scurs din laboratorul de la Wuhan și că ar fi, de fapt, rodul unei intervenții umane (secvențiere a virusurilor).

Drept argumente, congresmenii republicani au prezentat câteva e-mail-uri și o teleconferință purtată la 1 februarie 2020, în care personajul principal este, de fiecare dată, Anthony Fauci. „La această teleconferință, doctorii Fauci și Collins (n.r. – Francis Collins, ex-șef al NIH) au fost avertizați pentru prima dată că virusul s-ar fi putut scurge din Wuhan și, în plus, că e posibil să fi fost manipulat genetic în mod intenționat, în scopul creării unui virus pregătit să se transmită rapid între oameni”. Jim Jordan și James Comer vor să afle dacă Fauci „a transmis vreodată aceste avertismente altor oficiali guvernamentali sau dacă pur și simplu le-a ignorat”.

Citește și:  Zelenski, invitat la summitul G20 unde va participa şi Vladimir Putin

Azi, Anthony Fauci este bănuit că nu a avertizat Casa Albă și/ sau pe Donald Trump, președintele la acea dată, cu privire la informațiile obținute de la laboratorul de virologie de la Wuhan, acolo unde cercetătorii ONG-ului EcoHealth Alliance și cei ai companiei Metabiota obțineau secvențierea coronavirusului SARS-CoV-2.

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close