Europa

Islamizarea și viitorul Europei

Este posibil ca migrarea masivă a musulmanilor tineri în Europa să fie intenționată, având ca obiectiv islamizarea voită a Europei? Construiesc comentariul de astăzi în jurul acestei ipoteze citind câteva recenzii ale cărții recent publicate de Ayaan Hirsi Ali: Immigration, Islam, and the Erosion of Women’s Rights / Imigrație, Islam și erodarea drepturilor femeilor.

[Link: https://christianconcern.com/…/book-review-prey…/]

Născută în Somalia, Ali a crescut într-un lagăr de refugiați, iar apoi a ajuns în Europa în 1992 primind azil în Olanda. A fost aleasă în Parlamentul Olandei, iar după ce a fost amenințată de musulmani cu moartea, s-a mutat în America, în 1992. Este un autor prolific, la cuțite cu feministele Americii și Europei Occidentale, și furioasă pe toată lumea, în special pe tinerii musulmani care nu respectă femeile, fie occidentale, fie musulmane.

Cartea ei amintește că în cultura islamică “înrobirea sexuală a femeilor nemusulmane” e permisă. Ceea ce impune întrebarea: de ce atât de mulți tineri musulmani în Occident? Ce caută ei acolo? Femeile musulmane și prietenele acestor tineri sunt lăsate în țările de baștină. Migrația masivă de la mijlocul deceniului trecut în Europa s-a constituit majoritar din tineri musulmani necăsătoriți. În unele țări occidentale, numărul vast de bărbați musulmani migranți a creat un dezechilibru demografic semnificativ între bărbați și femei. De exemplu, în Suedia, populația între 16 și 17 ani este majoritar masculină: la 123 de adolescenți corespund doar 100 de fete.

Revin la întrebarea de mai sus: “is mass male Muslim immigration deliberate Islamization / este migrarea masivă a tinerilor musulmani o formă intenționată de islamizare? ” Suntem informați că “mass migration of Muslim men is not an accident, it is quite deliberately organized by Muslim families and is structured around preserving the honor of their Muslim women / migrarea masivă a bărbaților musulmani nu este un accident, este intenționat organizată de familiile musulmane și este structurată pentru a păstra onoarea femeilor lor musulmane”.

Citește și:  Atac armat la Paris. Un german ucis şi două persoane rănite. Islamist arestat

Vitalitatea demografică a europenilor a slăbit drastic. Un număr în creștere de occidentali, atât bărbați, cât și femei, nu mai sunt interesați de procreare. Hedonismul, plăcerea sexuală, stilurile de viață alternative și sexualitatea nenaturală produc, inevitabil, prăbușirea demografică a Europei. Studii din anul 2020 indică faptul că până în 2100 populația a 23 de țări din lume se va reduce la jumătate, Spania, Italia și Japonia fiind unele dintre ele.

[Link: https://www.rnz.co.nz/…/fertility-rate-jaw-dropping…]

Cine va umple acest vid demografic? Pew Research Center din SUA indică faptul că până în 2050 cel puțin 7,4% până la 14% din populația Europei va fi musulmană. Natalitatea este o armă puternică, cea mai puternică, de fapt, iar, in cuvintele unui demograf francez de mult decedat, “demography is destinity / demografia determină viitorul”.

Ce rost își au atunci milioanele de musulmani din Europa, necăsătoriți, recent ajunși în Europa, în termeni relativi, fără neveste? În comparație cu femeile musulmane, mai puțini bărbați musulmani au slujbe. Agresivi și imposibil de integrat privind relațiile dintre bărbați și femei, ni se spune că ei vor fi o forță decisivă care va islamiza Europa.

Ironic, europenii plătesc pentru propriile păcate sociale. Cu decenii în urmă au declanșat intenționat un război împotriva fertilității legalizând avortul și lansând contraceptivele. Iar în ani recenți au lansat un război împotriva procreării, distrugând în mod intenționat familia, monogamia și căsătoria și disprețuind pe cei care cred în valorile biblice. Nu este exclus ca europenii și civilizația lor, ori ce va mai rămânea din ea, să fie spulberată și înghițită de o generație și civilizație cu totul străină care crede, încă, cu pasiune, în fertilitate, procreare, și deține vitalitate demografică.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close