Romania

Ipocrizie totală după limitarea plăților cash. Ciolacu acuză lăcomia băncilor: ‘Este intolerabil să crești artificial comisioanele’

Asculta informatia

PREMIERUL MARCEL CIOLACU ACUZĂ VINERI BĂNCILE DE CREȘTEREA ARTIFICIALĂ A COMISIOANELOR, DUPĂ CE MAI MULTE BĂNCI ȘI-AU INFORMAT CLIENȚII CĂ AU CRESCUT COMISIOANELE PENTRU RETRAGERILE ȘI DEPUNERILE DE NUMERAR.

Ipocrizie totală. Limitezi platile cash, lași cetatenii la mâna bancilor si apoi te plangi de lacomie. „Lăcomia băncilor nu poate fi alimentată din dezbaterea privind banii cash! Este intolerabil să crești artificial comisioanele bancare!”, a reacționat premierul pe contul său de Facebook.El precizează că va convoca săptămâna viitoare la Guvern o întâlnire cu specialiștii din Ministerul Finanțelor și BNR, dar și cu reprezentanții micilor întreprinzători, ai băncilor și ai societății civile „pentru a lua o decizie pe subiectul banilor cash”. „Nu voi renunța niciodată la lupta împotriva evaziunii. Și nu voi renunța să protejez românii de lăcomia unora care vor să facă bani cu orice preț!”, a completat Ciolacu.

Citește și:  Se renunță la prelungirea stării de alertă? Ce spune liderul PSD Marcel Ciolacu ?
Tags

Articole similare

Close